Край улицата в Борисовата градина зад Парк хотел Москва са

...
Край улицата в Борисовата градина зад Парк хотел Москва са
Коментари Харесай

Камъни за 10 000 лева пречат на паркирането в Борисовата градина

Край улицата в Борисовата градина зад Парк хотел " Москва " са ситуирани големи валчести камъни. Те са там, с цел да обезпечат достъпа на пешеходците да минават умерено, без да заобикалят паркиралите коли.

" Сега община София гордо е поставила тук тези виновни валчести камъни , с цел да попречи на колите да паркират. Умно! Пешеходците, несъмнено, отново не можем да минаваме, тъй като настойчиво отхвърляме да летим ниско над валчестите камъни . Не сме бързолети, въпреки всичко ", написа Александър Урумов на своята страница във Facebook, снимал софтуерния метод на общината за решение казуса с паркирането.

Той осведоми и за заповедта на Столична община, в която е маркирано: " Относно нужда от слагане на каменни блокове в оградените сектори по периферията на Лесопарк " Борисова градина ".

По информация на Нова телевизия планът стартира пред месец и обгръща територия от 1 километър. А цената му е към 10 000 лв. .

 Снимка 364555
Източник:

" Решихме да използваме камъни, защото това е натурален материал. За момента сме решили това да бъде единствено към лесопарковите територии. Световна процедура е потреблението на този тип материал за ограничение на автомобилното паркиране. Камъните са много огромни. Използва се тежкотоварен превоз с организация на придвижването ", съобщи арх. Димитър Данчев, шеф на дирекция " Зелена система ".

Мнението на живеещите в региона за каменната обсада на входа на парка, е контрастно.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР