Край с приятелството между Владо Карамазов и Теодора Духовникова -

...
Край с приятелството между Владо Карамазов и Теодора Духовникова -
Коментари Харесай

Владо Карамазов жестоко скаран с Теодора Духовникова, актьорът отлъчен от цялата гилдия

Край с другарството сред Владо Карамазов и Теодора Духовникова - двете звезди на театъра и киното са грубо скарани. Истината за враждата им лъсна на рождения ден на актрисата преди няколко дни. Теодора почерпи всичките си близки, само че не предложения Владо, научи HotArena.

За сриването на всички мостове сред Карамазов и Духовникова, които повече от 20 години се водеха най-хубави другари, излиза наяве от една на пръв взор почтена фотография, споделена от артисти от Народния спектакъл, където Теодора работи на щат, а Владо – на хонорар. Фотосът е от столичен ресторант, в който актрисата е чествала 42-ия си рожден ден. На него се виждат някогашните съдружници на Карамазов – Захари Бахаров и Юлиан Вергов, с техните половинки, най-близката приятелка на Духовникова – Ана Пападопулу, младата актриса Радина Боршош, Дарин Ангелов, Марта Вачкова, Владо Пенев, режисьорката Диана Добрева, артистът Христо Петков, брачният партньор на рожденичката и една от техните дъщери. Преви усещане обаче едно знаково неявяване от купона – на Владо Карамазов. Доскоро той не пропускаше събиране на сходна компания . Фактът, че не е почел празника на най-близката си колежка, приказва единствено за едно – че нещо не е наред сред двамата.

Друг знак, който издава, че са скъсали връзките си, е неналичието на каквито и да е фотоси на Духовникова, правени от Карамазов в последните месеци. Доскоро изпълнителят на основната мъжка роля в сериала „ Дяволското гърло ” бе основен фотограф на всичките си сътрудници в Народния спектакъл, а обичан модел му беше точно Теди. Последните ѝ фотоси обаче са правени от напълно различен обектив – този на Юлиан Вергов. Вероятно с цел да нервира Карамазов, първата му приятелка категорично акцентира в обществените мрежи тъкмо пред кого театралничила към този момент – индивидът, с който до неотдавна Владо бе неразлъчен. През това време фотографът е почнал да снима селски панаири и баби из Родопите, от което се възхищават неговите почитатели, само че не и сътрудниците му.

Не е ясно тъкмо какво е поставило завършек на близостта сред двете звезди. Говори се обаче, че началото на края настъпило по време на фотосите на „ Дяволското гърло ” преди 2 години. Заради работата си актьорите се карали непрестанно и то толкоз грубо, че сътрудниците им се тормозили, че кавгите може да избият в пердах. До физически битки не се стигнало, само че постоянно звездите в продукцията се вбесявали толкоз доста един от различен, че спирали да си приказват и се затваряли афектирани в хотелските си стаи. Въпреки всичко те някак съумели да загладят пукнатините между тях и на финала на фотосите били в относително положителни връзки. Но горчилката от свадите им по този начин и не била забравена изцяло. Постепенно двамата почнали от ден на ден да се отдалечават един от различен, до момента в който се стигне до настоящето състояние на връзките им, в което поддържат връзка само по работа.

Теодора Духовникова не е единствената, с която Владо Карамазов не се поглежда. От хората, с които е чествала рождения си ден, той продължава да е непосредствен само с Христо Петков, с който в „ Дяволското гърло ” играха братя. Двамата са били в един и същи клас в НАТФИЗ и до ден сегашен са доста положителни другари. Наскоро даже вършиха фешън фотосесия, в която Владо бе фотограф, а Христо – модел. Извън това другарство за Владо към този момент е същинска екзотика да има непосредствен човек в актьорските среди.

Говори се, че откогато преди няколко месеца разгласи, че счита да сменя специалността, гилдията безусловно го е отлъчила. Останалите звезди на сцената, които считат заниманията си за богопомазани, били афектирани, че някой е дръзнал да покаже отрицателно отношение към това, с което си изкарват хляба. Именно по тази причина Карамазов прекара цялото лято самичък, като се изключат късите му срещи с членове на личното му семейство. Към днешна дата той продължава да играе ролята на вълк единак в живота си – нещо, което в никакъв случай не му е било присъщо, написа Уикенд.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР