Край с Ъпсурт, каквито ги познавахме! Една от най-емблематичните групи

...
Край с Ъпсурт, каквито ги познавахме! Една от най-емблематичните групи
Коментари Харесай

Ъпсурт вече е дует

 Край с " Ъпсурт ", каквито ги познавахме! Една от най-емблематичните групи в БГ рапа се раздели. Обичаната от мало и огромно рап група към този момент няма да е същата, откакто Буч реши, че ще напусне вечно бандата.

Поводът е банален - поради пари. Новината бе доказана персонално от един от рапърите, написа " България през днешния ден ".

" Ъпсурт " към този момент е дует. Това мога да кажа ", сбит е Буч, който акцентира, че не желае да влиза в обществени спорове с някогашните си сътрудници. Те си изяснили всичко, което имали да си кажат и към този момент са завършили с връзките си.

Слуховете за края на " Ъпсурт " валят от няколко месеца, макар че Ицо Хазарта неведнъж твърдеше, че сред него, Буч и Бате Венци няма проблеми. Оказа се обаче, че истината е по-различна и става въпрос за пари.

Хазарта желал групата да работи по-активно, да приема повече участия и надлежно да печелят повече. Отделно от това Ицо почнал да се изявява и соло, като приемал независими участия.

За малко време рапърът успя да направи две части без сътрудниците си от " Ъпсурт ", което изобщо не се харесало на Буч. Той се пробва да убеди Хазарта, че не е прав и потегля по неверен път, само че някогашния брат отхвърля да го послуша.

В последна сметка след поредност от кавги и кавги, някогашния рапър взема решение един път вечно да се раздели с приятелите си. След доста мислене и съмнения, взема решение да събере Ицо и Венци, с цел да им заяви решението си.

Другите двама не се пробват да го разубедят, защото знаят, че е корав в решенията си.

" Винаги съм бил момче от квартала, обичам същинските неща в живота. Мога и с малко, нямам огромни потребности. Добре е да се вършат пари, само че не се кефя на кинти, извоювани непременно. Някак си се губи тръпката ", призна неотдавна Буч.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР