Край! Николаос Цитиридис се пости с шоуто си и зрителите

...
Край! Николаос Цитиридис се пости с шоуто си и зрителите
Коментари Харесай

Краят: Цитиридис се разплака в ефир, а Боряна Братоева призна, че връзката им се дължи на бас! (ВИЖ ТУК)

Край! Николаос Цитиридис се пости с шоуто си и феновете след 4 години на екран в Би Ти Ви. Водещият не устоя на вълнението, което в сходни моменти постоянно е огромно, и на няколко пъти се разплака, изключително преди финалните " акомпанименти ".

Той обаче даде обещание, че ще се забележим още веднъж, в друго предаване, тъй че е доста евентуално концепцията към този момент да е налице. Знаем, че нощес в шоуто му беше и неговата другарка - актрисата Боряна Братоева, която разкри нещо супер пикантно. А точно кое е предизвикало запознанството й с гърка.

" Ще си го призная. Преди време с моя колежка от пловдивския спектакъл бяхме на ресторант и го ударихме на дълга приказка. Застояхме се и по едно време видяхме, че по тв приемника дават шоуто на Цитиридис. Загледахме се, а аз те харесах като че ли от първия момент. Въздъхнах протяжно и споделих, че ще си мой...

Тогава с нея започнахме да спорим дали това ще стане и коя от двете ще се докопа до теб първа. Уговорката обаче беше никоя от нас да не ти написа в мрежите, трябваше да стане напълно действително и някъде в " живия живот ", описа Боряна.

А Цитиридис й отвърна в типичния си закачлив жанр, признавайки, че когато тя му е гостувала за първи път, той даже нямал концепция коя е.

Източник: България през днешния ден

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР