Край на досадното редене пред банкови гишета, за да си

...
Край на досадното редене пред банкови гишета, за да си
Коментари Харесай

Плащаме данъци и осигуровки безкасово и без такси

Край на досадното редене пред банкови гишета, с цел да си платим налозите и осигуровките. Нова услуга на Национална агенция за приходите ни дава опция да се издължим към фиска с кредитни или дебитни карти.


Компютър, интернет и личен код, публикуван от Национална агенция за приходите, са изцяло задоволителни, с цел да си платим налозите от у дома, с банкова карта, посредством виртуален ПОС терминал. Приложението към този момент е налично на уеб страницата на приходната организация.
Росен Бъчваров - представител на Национална агенция за приходите: Избира се задължението, откакто човек се разпознава със своя личен идентификационен код. Въвеждат се персоналните данни. По скоро данните от дебитната или кредитна карта. И това е. Плащането лишава безусловно секунди.
От Национална агенция за приходите оферират опция за тези, които към момента не се доверяват на интернет за заплащане на отговорностите към фиска.

Чрез ПОС терминалът във всяко отделение на приходната организация всеки поданик може да извърши безкасово заплащане на своите дължими налози. Единственото условие е да удостоверим с ЕГН своята идентичност.

Все повече българи избират да заплащат дължимите налози безкасово, заради тази причина и централен офис на приходната организация в столицата, в разгара на данъчната акция, е полупразен.

От Национална агенция за приходите прецизират, че при разплащанията с карти не се начисляват банкови такси.

До момента от двете нови услуги на Национална агенция за приходите за картово заплащане на налозите са се възползвали близо 800 души, които са превели към бюджета над 80 000 лева

От Национална агенция за приходите припомнят, че крайният период за заплащане на налозите върху приходите е до края на април.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР