Кръвопролитие в гърменско селоНародната певица: Осъждам подобни постъпки, те са

...
Кръвопролитие в гърменско селоНародната певица: Осъждам подобни постъпки, те са
Коментари Харесай

Трима наръгани след спор с бивш зет на Николина Чакърдъкова

Кръвопролитие в гърменско село
Народната певица: Осъждам сходни действия, те са неприемливи

Твърди, че 10 го нападнали

Трима мъже са в болница с порезни рани, откакто са били намушкани с нож в заведение в село Балдево, община Гърмен. Пострадалите настояват, че са намушкани от шурей на певицата Николина Чакърдъкова - Симеон Бакалов.

Според локални хора от Балдево, екшънът е станал към среднощ в нощта на събота против неделя. Тогава Симеон Бакалов и негов другар пристигнали с такси пред заведението в центъра на селото. Според поданици на селото повода за спречкването сред Симеон и локалните е злополука, породена от Бакалов преди две седмици в селото. Симеон извадил нож и нарязал тримата мъже, описаха очевидци. В момента ранените са в болничното заведение в Гоце Делчев. Нанесените пострадвания на Любен С. от село Балдево, Георги К. от Гърмен и Кирил П. от Благоевград са в региона на краката, прасците, ръцете и гърдите на нападнатите. Един от потърпевшите е в реанимация. Няма заплаха за живота на тримата.

Бакалов е бил арестуван в ареста за 24 часа и пуснат. Негови родственици настояват, че той е работил при самоотбрана. Пред тях Симеон е разказал, че бил атакуван от 10 души. Ранените настояват пък, че Симеон е бил несъответстващ при сбиването и носел водка в ръката си. Когато направил злополуката преди две седмици още веднъж бил пийнал.

Бакалов е някогашен играч ММА, той е бил женен за дъщерята на Николина Чакърдъкова-Мария, която също е певица.
По случая е формирано досъдебно произвеждане за причиняване на лека телесна щета по хулигански подбуди.

“Моето име бе намесено в случай. Осъждам остро такива действия, те са неприемливи за нашето общество ”. Това споделя в свое изказване известната певица Николина Чакърдъкова. “Нека органите на реда да подхващат нужните ограничения и законът да дефинира наказване за всеки един от деятелите. Всеки носи последици за своите дейности. Искам да заявя, че едно от лицата, забъркани в спора - Симеон Бакалов, е мой някогашен шурей и са разграничени с моята щерка Мария. Всеки спор има две страни и се надявам правоприлагащите органите да открият действителната виновност на двете страни в спора ”, сподели още Чакърдъкова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР