Красьо Черния забрави бившата си приятелка - фолкпевицата Магда, пише

...
Красьо Черния забрави бившата си приятелка - фолкпевицата Магда, пише
Коментари Харесай

Магда на Красьо Черния чака бебе от друг

Красьо Черния не помни някогашната си другарка - фолкпевицата Магда, написа "България Днес ".

Изпълнителката, която преди години се прочу като гадже на спрягания за лобист в правосъдната система предприемач, е бременна. Това удостовери самата фолкаджийка, която дълги години искаше да има дете, само че по разнообразни аргументи това не се случваше.

"Работим за ръце, а коремчето пораства ", съобщи фолкпевицата, откакто разгласява фотография, на която се вижда, че стремително тренира в залата за фитнес. Това незабавно провокира доста мнения и честитки.



Само Красьо Черния по този начин и не е честитил на някогашната си възлюбена, описаха нейни близки пред вестника. Затова и се появиха догатки, че дефинитивно я е не запомнил.

След първата им разлъка двамата се събираха на няколко пъти и опитваха да съживят връзката си, само че не им се получи. След това пък заложиха на другарството и Магда даже го канеше на празненства по случай рождените си дни. След началото на новата си връзка изпълнителката понижила контактите с Красимир Георгиев и двамата дефинитивно охладнели един към различен.

Бебето на Магда е от приятеля й Влади, с който са дружно от няколко години. Таткото също доста интензивно упорствал двамата да имат правоприемник.

Въпреки бременността фолкпевицата продължавала настойчиво да тренира в залата. Именно стегнатите й форми дълго време криеха от феновете й, че е бременна, тъй като коремът съвсем не се забелязваше.

Магда доста пъти е споменавала преди, че желае семейство и деца и знае към този момент какво желае от живота си. "Имали сме доста спешни моменти с Владимир, само че нещата към този момент са добре. Съумяхме да запазим това прелестно възприятие сред нас. И фамилиите ни също ни поддържат. Сега към този момент мислим за много съществени неща, които желаеме да създадем дружно ", съобщи фолкпевицата.

Тя показа, че към този момент се усеща добре и ще продължи своите концертни изяви и работата по новите си планове. Магда даже издаде, че това лято е получила покана да се включи в рейтингово риалити, само че е отказала заради обстоятелството, че ще бъде в напреднала бременност.

Магда е следващата бременна представителка на чалгата - неотдавна родиха Галена, Джена, Джина Стоева, Пресила, а евентуално ще има и други с издути кореми.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР