Гробището на групата Вагнер в Русия е изравнено със земята

...
Кръстовете на гробовете в гробището на наемници от групата Вагнер
Коментари Харесай

Кръстовете на гробовете в гробището на наемници от групата Вагнер в село Николаевка, Самарска област, са премахнати и са разрушени с булдозер.

Източник:Руската медия 63.ru

Подробности:Местните жители казаха, че кръстовете и венците са били натрупани като боклук, а гробовете самите те са били изравнени със земята с тежки машини.

63.ru

След публичност в социалните медии, местни медии съобщиха, че алеята, където са погребани Вагнеровците, ще стане апартамент площ на земята. Той ще бъде бетониран, а на мястото на всеки гроб ще се появи черна пирамида.

Гробището на наемниците на Вагнер се появи в Самарска област преди няколко месеца. Евгений Пригожин, лидер на групата Вагнер, откри мемориална стела на гробището през април, която, съдейки по снимките, не е разрушена.

63.ru

Все още има няма официален коментар от властите в Самарска област относно разрушаването на гробовете на наемниците.

Предистория: 

Вечерта на 23 август малък самолет се разби в руската Тверска област. Руската федерална агенция за въздушен транспорт каза, че Евгений Пригожин, лидер на Wagner Group, е бил в списъка, че е бил на борда.

Пълният списък на Федералната агенция за въздушен транспорт на пътниците в самолета, който се разби в Тверска област на вечерта на 23 август включваше Евгений Пригожин.

Анализатори от Института за изследване на войната (ISW) смятат, че руският президент Владимир Путин си отмъщава за унижението, причинено от бунта на групата Вагнер, и е наредил убийството на тяхното ръководство.

Украинска правда е мястото, където ще намерите най-актуалната информация за всичко, свързано с войната в Украйна. Следвайте ни в, нас или станете!



Преглед на коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР