Красотата е в очите на наблюдателя, но винаги има жени,

...
Красотата е в очите на наблюдателя, но винаги има жени,
Коментари Харесай

Топ 10 най-красиви жени в света

Красотата е в очите на наблюдаващия, само че постоянно има дами, които се открояват с неповторима визия и жанр. Ние сме създали проучване и ви представяме Топ 10 на най-красивите дами в света за 2023 година.

Емили Ратайковски - тази американска актриса и модел впечатлява с съвършения си фигурен вид, красиво лице и съблазън. Тя е нашата избор за номер едно в този лист.

Анджелина Джоли - тази холивудска звезда не е единствено красива, само че и надарена актриса и филантропичен служащ. Тя има идеални черти на лицето, които я вършат една от най-иконичните дами в света.

Емма Уотсън - тази английска актриса е известна с ролята си на Хермиона във филмовата поредност " Хари Потър ", само че и поради своята естествена хубост и жанр.

Беатрис Боромео - тази италианска журналистка и модел впечатлява със своята грациозност и жанр. Тя е идеалният образец за съвременна жена с класа.

Сара Сампайо - тази португалска модел е най-известна с работата си за Victoria`s Secret. Тя има екзотична хубост и необикновено тяло.

Приянка Чопра - тази индийска актриса и модел е известна с присъединяване си в " Квантико " и " Мегре ". Тя има идеални черти на лицето и един от най-хубавите тела в промишлеността.

Кейт Бекинсейл - тази английска актриса има съвършени проценти на тялото и красива костюмна дизайнерска сбирка. Тя е образец за красива жена, която се грижи за себе си.

Беонсе - тази американска певица и актриса освен има глас, който обгръща всички ноти, само че и една от най-красив
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР