Красивата Мирела побърка мъжете в този сезон на приключенското риалити,

...
Красивата Мирела побърка мъжете в този сезон на приключенското риалити,
Коментари Харесай

Любовен триъгълник, ама друг път: Шокова развръзка между Мир...

Красивата Мирела побърка мъжете в този сезон на приключенското риалити, само че най-после остана от два стола на земята

Истински поврат са претърпели взаимоотношениятана сред Мирела и Димитър Лефтеров след присъединяване им в четвърти сезон на риалити формата " Игри на волята ", а това, което се случва към днешна дата, изненада всички.

Лефтеров направи всичко допустимо, с цел да се разбере, че е афектиран на красивата танцьорка и негова някогашна възлюбена, че е разрешила сред нея и Валери - синът на олимпийската шампионка Мария Гроздева, да прехвърчат искри, и то под носа му. Нещо повече - музикантът дори към този момент загатна, че Мирела и Валери са се отдали на интимни милувки на метри от него.

Ето и реакията на самата Мирела, която неотдавна отговори на серия от любопитни въпроси на почитателите си в обществените мрежи, където разкри, че Митко, с който са били в прелестни връзки при влизането им в Игрите, я е пренебрегнал тотално след излизането им, написа show.blitz.bg. Днес даже не комуникира с нея, макар че двамата са се засичали в обща компания.



Въпреки това и макар мненията по неин адрес от негова страна, тя запазвала положителните си усеща към него и точно по тази причина общите фотоси с Митко продължавали да стоят в профилите й в обществените мрежи.

Колкото до Валери - с него са си останали просто другари след края на " Игри на волята ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР