Красивата диетоложка Енджи Касабие стана майка на момче преди няколко

...
Красивата диетоложка Енджи Касабие стана майка на момче преди няколко
Коментари Харесай

Енджи Касабие роди пред очите на съпруга си

Красивата диетоложка Енджи Касабие стана майка на момче преди няколко минути, към 19 часа довечера. С тази вест ни зарадва нейният пиар Наско Лазаров, който ни издаде и името на бебчето, написа Блиц.

``
реклама

Енджи и нейният съпруг Мистър Ливан 2014 Рабих Ел Зейн са избрали името Раян за дълго чаканата първородна рожба. Гордият баща участвал на раждането. Последната седмица Енджи прекарала във ВИП стая в болничното заведение, в която роди при доктор Нашар. А доктор Иван Сигридов през цялата бременност следеше дали всичко е наред. 

Специално за раждането са пристигнали родителите на Енджи и нейният брат, които са неразделно до нея в този щастлив миг, защото рожбата е чакана от всички с огромно неспокойствие.  

Енджи до последно не се отхвърли от работата си и даваше препоръки за вярно хранене на своите пациенти. Сега евентуално ще си вземе къса отмора, с цел да се отдаде на грижите на сина си. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддр
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР