Красимир Велчев най-вероятно ще оглави парламентарната група на ГЕРБ, научи

...
Красимир Велчев най-вероятно ще оглави парламентарната група на ГЕРБ, научи
Коментари Харесай

Красимир Велчев става шеф на парламентарната група на ГЕРБ


Красимир Велчев най-вероятно ще оглави парламентарната група на ГЕРБ, научи Скандал.

Припомняме, че през февруари 2011 година парламентарната група на ГЕРБ избира единомислещо за собствен ръководител Красимир Велчев. Тогава до решението се стига след съвещание на Изпълнителна комисия на ГЕРБ, а измежду претекстовете за него са по-добро систематизиране на функционалните отговорности, свързани с подготовката на идните избори, спомагателни задължения на тогавашните съпредседатели Искра Фидосова и Тодор Димитров, свързани с подготовката, организацията и провеждането на избори.

Кой е Красимир Велчев

Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София.

Завършил е курс за водач на ултралек аероплан в БГА “Балкан”, а през 1975 година приключва Школата за висша летателна подготовка (ШВЛП) в Русия, гр.Уляновск.

От 1986 до 1989г. учи в Институт по машиностроене електроника, интргриране (ВМЕИ), гр.София, компетентност ”Автоматизация на производството”.

През 1993 година специализира Менижмънт на дребния и междинен бизнес OFRTLI, Швейцария, гр.Цюрих, през 1996г. - Управление и автоматизациа на отоплителни и климатични системи - GIACOMINI, Италия, гр.Милано.

През 2008 година има специализации в Токийски университет по "Контрол над мениджмънт и качеството " и по "Управление на човешки запаси " в УНСС.

Работил е в БГА “Балкан” като монтьор и техническо лице на аероплан.

Бил е шеф на ТЕХНОТЕРМ Инженеринг ООД и стопански шеф на КУЛА (сдружение за ултралека авиация). Председател е на Българска федерация по спортни танци.

Красимир Велчев е бил зам.-председател на ПГ ГЕРБ 14/07/2009 - 27/07/2009

съпредседател на ПГ ГЕРБ 28/07/2009 - 09/02/2011 и ръководител на ПГ ГЕРБ за интервала 09/02/2011 - 14/03/2013

С Бойко Борисов се срещат на тенис кортовете през 1998 година През 2005 година е поканен от новоизбраният тогава столичен кмет в екипа му като зам-кмет на София, само че Велчев му отхвърля.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР