Красимир Маринов-Маргина, е новият собственик на фолк заведението Ревю“, помещаващо

...
Красимир Маринов-Маргина, е новият собственик на фолк заведението Ревю“, помещаващо
Коментари Харесай

Маргина взел култово заведение в сърцето на София?

Красимир Маринов-Маргина, е новият притежател на фолк заведението „ Ревю “, помещаващо се на пл. „ Народно заседание “ №10, на броени метри от Народното събрание. Преди към месец той е сключил 10-годишен контракт за прилагане на помещението, което е благосъстоятелност на Националния студентски дом, написа " Уикенд ".

Дългосрочният договор за отдаване на апетитния парцел чартърен е написано от шефа на държавното институция доктор Християн Даскалов. Според импровизирано изказване, босът ще заплаща по 7 000 лева месечен наем.

Маргина е поел и ангажимент да ремонтира за своя сметка приземния етаж на постройката, където се обитава известния нощен бар.

Подземието на Националния студентски дом против Народно събрание действа като фолк заведение от две десетилетия, като до този миг наемателят постоянно е бил еднакъв – известният в столичния ъндърграунд Асен Трапера. Близкият до Златомир Иванов – Баретата дискотечен необут е имал апетити да продължи контракта с още десетилетие, само че предлагането му е било пренебрегнато поради положителната оферта, препоръчана от Маргина.

Маринов към този момент е влезнал във притежание на парцела и съгласно осведомени ще влага над 2 млн. лева в построяването на баровски фолк бар, където всяка вечер ще се изявяват известни реализатори от Сърбия, Гърция и родината. Засега няма изясненост дали Красимир Маринов ще употребява комерсиалната марка на Асен Трапера – „ Ревю “ или ще прекръсти заведението.

През последните няколко години братята Красимир и Николай Маринови – Маргините навлязоха интензивно в туристическия бизнес, поставяйки ръка върху десетки плажни линии и заведения по Южното Черноморие. Маргините строят и три жилищни здания в центъра на София, в региона към ул. „ Оборище “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР