Красима, която готви последна от останалите участници в Игри на

...
Красима, която готви последна от останалите участници в Игри на
Коментари Харесай

Не успя в Черешката, но й върви с мъжете: Ето го гаджето н...

Красима, която готви последна от останалите участници в " Игри на волята ", не съумя да завоюва плакета в " Черешката на тортата ".

С успеха се окичи Паулина, която подготви с опитност полска кухня, а на второ място, с утешителната награда-книгата на началник Иван Манчев, остана Андрей. За първи път в историята на предаването, готвачът не заяви оценките на петимата участници поради заверата сред Неделчо и Мани, които се бяха разбрали да порязват всички останали единствено с една точка. Така се случи и при Красима, която подготви морско мeню.

Тя готви сама, въпреки че от години е обвързана с приятеля си Александър. Двамата не са се разделяли макар слуховете, че някогашната гимнастичка е хлътнала по Симеон. А в противен случай - двамата са дружно и още по-влюбени. Близки до сексбомбата, настояват, че чакат скоро Сашо да падне на колене и да изиска ръката на Красима. " Мога да кажа, че съм намерила верния човек за мен ", показа преди време фурията, представена от hotnews.bg.

Палавата мацка, която към този момент е брюнетка, и Александър са дружно повече от година. Живеят дружно от първия си ден като гаджета. Любимият на Бамби е кондиционен треньор.
   
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР