Краси Радков наскоро хвърли в екстаз феновете си с това,

...
Краси Радков наскоро хвърли в екстаз феновете си с това,
Коментари Харесай

Краси Радков вдигна завесата: Ще кажа истината за Слави Трифонов. Тази, която не знае никой

Краси Радков неотдавна хвърли в възторг почитателите си с това, което показа пред микрофона в подкаста на Тото от „ Скандау “, който бе със особено издание в летния спектакъл във Варна. Целият диалог сред двамата към момента не е пуснат, като към този момент рапърът залага на изрезки от откровенията на известния комедиант. В един от тях той разкрива по какъв начин се се срещнали със Слави Трифонов.
Реакцията в обществените мрежи, както може да се чака, беше съвсем мигновена, най-много поради откровения звук, с който Радков разяснява любопитни моменти с Дългия.
„ Запознахме се със Слави на едно празненство на Магърдич Халваджиян. Аз съм работил и за него, на всички места съм работил. Видях го и му сподели: „ Г-н Трифонов, вие несъмнено не ме помните, само че аз бях в шоуто Ви и изиграх един скеч. Той ми отговори следното: „ Я ела тука. Ти си огромен сладур. “ След това си говорихме и сподели, че ми предлага работа, а аз имам няколко месеца, мисля, че три, с цел да реша дали желая. Попита ме и къде пребивавам и имам ли потребност от пари. Отговорих му, че върша ремонт и нямам потребност от пари.
Нямаше какво да го мисля, аз съм от Враца. Да работя за Слави Трифонов и в този екип си го бях единствено мечтал. “
Отивам и да Любо Нейков и Виктор Калев и двамата имат построени облици, а аз имах един единствено „ Бай Шиле “ и го играх първите месеци. След това опитвахме всякакви облици и някои от тях останаха. Нямам обичан облик. Всички тези провокации към Слави Трифонов, Ванката и екипа ги върша не, да ги нервирам, а с цел да развличам феновете “, споделя Краси Радков, предава show.blitz.bg.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР