Красавицата Станислава Андреева стана любимка на публиката във Филипините на

...
Красавицата Станислава Андреева стана любимка на публиката във Филипините на
Коментари Харесай

Българка покори Филипините

Красавицата Станислава Андреева стана фаворитка на публиката във Филипините на 15-ото издание на влиятелния конкурс Miss Summer Intenational. Тя сграбчи короните на първа подгласничка купата Мис Топ Европа.

Програмата на състезанието бе наситена с визити на най-скъпите и желани туристически острови. Навсякъде 30-те участнички в състезанието бяха посрещнати от локалните кеметове. Атракция за всички беше и рожденият ден на губернатора, на който  делегатките бяха специфични посетители.

„ Най-ценното на тези състезания е, че хората се срещат друга просвета, реализират доста контакти и поглеждат живота под различен ъгъл. В една страна, където 90% от популацията е оскъдно и работи безусловно за хляба, видях единствено усмихнати лица. Всеки ивент започваше с молитва и признателност към Бога. Ние в Европа сме доста капризни и прекомерно комерсиални – тъпо за нас. Видях едни щастливи хора, които се радваха на всеки момент от живота и премислих своите полезности. Започнах от ден на ден да благодаря, че съм се родила в България, че има моето семейство и живота, който сама построявам. Научих се да благодаря за всяка усмивка и всеки момент, да се веселя на живота и това е най-ценното, което получих от този конкурс ”, споделя Станислава.

Миската благодари на екипа, който я придружаваше по време на състезанието и е щастлива от обстоятелството, че показала почтено България. Заради лъчезарното си лъчение, положителна настройка и умеенето й да контактува с хората тя стана фаворитка на всички свързани с състезанието във Филипините, както и на личния състав, който обслужваше делегатите.

„ Пожелавам си да имам опция да обиколя целия свят дружно със сина ми и да опознаем още страни и култури ”, добавя красивата миска. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР