Красавицата от Благоевград тихомълком е подменила семейния си статус от

...
Красавицата от Благоевград тихомълком е подменила семейния си статус от
Коментари Харесай

Маги Вълчанова се разведе тайно!


Красавицата от Благоевград тихомълком е подменила фамилния си статус от омъжена в необвързана след близо десетгодишно общуване, шест от които като съпрузи с някогашния осигурител Румен Георгиев

Вече няколко месеца хубавицата, която е майка на двама сина, не живее с някогашния си мъж. Според осведомени, макар неприятния процес в персоналния й живот, Вълчанова не страда и не е изпаднала в меланхолия. Миската, наричана Тялото поради убийствено сексапилната си фигура, неглижира неуспеха си като брачна половинка с делата си като изпълнителен шеф на фондацията " Фейс ту фейс ", с която се бори против трафика на хора.

Преди да се разпадне бракът й, Маги Вълчанова си живеела като принцеса. Доскорошният й брачен партньор угаждал на всяка нейна волност. Един от най-големите му жестова към хубавицата било мега първокласно " Бентли ", кабриолет, за най-малко 200 хиляди лв.. Като половинка на заможен брачен партньор, Вълчанова всяка седмица посещавала козметичните салони за коафьор, маникюр и наложително масаж.

Тъй като раздялата е настъпила тихомълком и без фанфари, вестта за нея изненада даже и хора, които са в кръга с положителни познати на бишето семейство. Те позволяват, че е допустимо повода бракът да се пропука, да са и някои финансови неволи, сполетели Георгиев.

Вълчанова и Георгиев се ожениха на 3 юли 2011 година в ритуална зала " Възраждане ", след което имаха и църковна гала в храма " Света София ". Сватбеният ваучър пък продължи на хубав плаж в прилежаща Гърция. Реално обаче те се събраха още през 2008 година, когато се роди огромният им наследник Румен.

Вторият им правоприемник, Андрей, пристигна в края на 2013 година Преди Георгиев, Магдалина имаше дълга връзка с американския предприемач Джон Хейзълууд. Заради нея шефът на компания за галактически туризъм даже се придвижи в България, и взе участие в основаването на фондацията й.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР