Кралят на Холандия си направи брутална шега с британското кралско

...
Кралят на Холандия си направи брутална шега с британското кралско
Коментари Харесай

Кралят на Холандия направи нахален разкопки във фотошоп скандала на Кейт Мидълтън, докато се шегува с обществеността

Кралят на Холандия си направи брутална смешка с английското кралско семейство по време на кралски годеж в неговата страна през днешния ден.

56-годишният крал Вилем-Александър се подигра на неуспеха на фотографията на принцесата на Уелс за Деня на майката, до момента в който говореше с група деца. Кадри демонстрират крал Вилем, който стана монарх през април 2013 година, беседва с малко момиченце, за което се счита, че споделя на холандски думи в смисъл: „ Имам фотография с цялото ти семейство “.

До на което се твърди, че кралят дава отговор: „ Наистина ли?... Поне не го фотошопнах “, или думи в този смисъл. Това е посрещнато със смях от тълпата на събитието, което наподобява добре посетено от група деца, носещи шапки и развяващи холандски флагове.

Клипът беше споделен необятно в обществените медии през днешния ден, в това число X, който беше прочут като Twitter. Мнозина онлайн възхваляваха монарха, татко на три деца, и се подиграваха на английското кралско семейство. Един консуматор на X сподели: Крал Вилем Александър ни сервира шег...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР