Жена, която признава, че има фризер, напълно пълен“ с телата

...
Жена, която признава, че има фризер, напълно пълен“ с телата
Коментари Харесай

Жена с фризер, „пълен“ с мъртви животни, ги превръща в бижута от кости и електрически крушки

Жена, която признава, че има фризер, „ изцяло цялостен “ с телата на мъртви животни, в този момент ги употребява, с цел да сътвори неповторимо изкуство за продажба към онлайн.

Емили Улсеус, на 40 години, от Лонг Айлънд, Ню Йорк, в миналото е работила в проучвателен център, където е анализирала екземпляри от умряли същества, постоянно намирани или дарявани от хора. Използването на обичайни препарирани способи за препариране на животните ще покаже някои от пробите.

Въпреки това, множеството от животинските остатъци ще бъдат съхранявани във фризер и в никакъв случай повече няма да бъдат употребявани, което ще докара до струпване на труповете. Сега, употребявайки някои от методите, които е научила на остарялата си работа, Емили трансформира тези скотски елементи в разнообразни творби на изкуството, с цел да избегне " отпадъка " и да " уважи " мъртвите същества.

Емили сподели: „ Или трябваше да намеря някакъв метод да ги употребявам, или щяха да бъдат изхвърлени. Но не можех да ги оставя да се изхвърлят. Това е метод за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР