Кралят на фолка Азис въобще не си пада по изявите

...
Кралят на фолка Азис въобще не си пада по изявите
Коментари Харесай

Азис кълне Русата Златка! Във война са от години, а днес ненавистта им един към друг е още по-силна

Кралят на фолка Азис изобщо не си пада по изявите на Русата Златка в „ Като две капки вода ” и не стопира да я кълне, до момента в който всички я хвалят и назовават „ сензацията на сезона “, научи HotArena.

Враждата сред двамата датира от мутренския интервал на плеймейтката с гаджето й Камен Балбузанов-Куката . Докато спеше с него, Райкова се трансформира в отявлена мутреса и простакеса, която се бие по заведенията. Тя проскуба ромския славей в прочут нощен клуб в Слънчев бряг, а повода за това бе в репликата „ Кажи, бе, селяндур ” към Куката, писа „ Таблоид “.

Селянинът и защитата му си замълчали, само че бойната плеймейтка ненадейно скочила и залепила на Азис гласовит пестник , който отекнал в цялото заведение. Това й се видяло малко и разярената Златка сграбчила за косите артиста и почнала да го скубе. Вместо да й отговори по мъжки, фолк изпълнителят изпищял като девица, а виковете му вдигнали на крайник всички в заведението. Свидетелка на багра станала и Софи Маринова, която купонясвала там, а легендите за мелето се описват и до през днешния ден като една от незабравимите случки на Слънчака.

От тогава Азис ненавижда Златка поради общественото оскърбление и макар, че тя се разкая за предишното си, буйния си манталитет и обидите, изпълнителят на „ Хабиби ” не може да й елементарни.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР