Кралят и кралицата на Испания също се отдадоха на лятна

...
Кралят и кралицата на Испания също се отдадоха на лятна
Коментари Харесай

По къси панталонки и със сребърни коси: вижте испанската кралица Летисия по време на семейна ваканция

Кралят и кралицата на Испания също се отдадоха на лятна отмора, позволявайки си малко немарливост по улиците на Палма де Майорка .

Двойката беше видяна там с сряда дружно с двете си дъщери – принцеса Леонор и инфанта Софи я. Вместо с нормалните рокли и костюми, на фрагментите виждаме постоянно елегантната испанска кралица в по-лежерен ваканционен жанр и минимално количество грим.
 Небрежни на отмора: кралица Летисия, крал Фелипе и двете им дъщери в Палма де Майорка  Небрежни на отмора: кралица Летисия, крал Фелипе и двете им дъщери в Палма де Майорка  Небрежни на отмора: кралица Летисия, крал Фелипе и двете им дъщери в Палма де Майорка  Небрежни на отмора: кралица Летисия, крал Фелипе и двете им дъщери в Палма де Майорка
Това е следващият път, в който 49-годишната Летисия Ортис не крие белите си коси . За фамилна разходка кралицата на Испания е избрала къси бели панталони на синьо райе от Pimkie и бяла риза на Hugo Boss, а платнена чанта в бяло и синьо на испанската марка Feel, черни слънчеви очила Carolina Herrera и еспадрили от Hugo Boss допълват визията ѝ.

На същия вид обувки, единствено че на платформа, са заложили дъщерите на кралската двойка, както и Фелипе Шести. Докато 16-годишната престолонаследничката принцеса София е облякла розова рокля с флорални детайли от Mango, 15-годишната инфанта София виждаме в зелена рокля на Sfera с тропически принт. До тях 54-годишният им татко е в кафеви панталони малко над коляното, синя блуза и черни слънчеви очила – рядка панорама за испанският монарх.

През миналия уикенд двете дъщери на кралската двойка бяха видяни и в компанията на своята баба - София Гръцка . 83-годишната жена наподобява свежа в бяла блуза и блестящо комбиниране от жилетка и панталон. До нея Летисия, Леонор и София са облечени в къси летни рокли и още веднъж с обичания си избор за обувки през горещия сезон - еспадрили с връзки към глезените.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР