Краля на нощния живот с 20-годишна кариера на българската музикална

...
Краля на нощния живот с 20-годишна кариера на българската музикална
Коментари Харесай

Коцето: Всичко живо и умрело гледа Капките, Фънки не ме бута към победата!

Краля на нощния живот с 20-годишна кариера на българската музикална сцена – Константин, се впусна в следващо предизвикателство, а точно хитовото шоу " Като две капки вода “. Няма риалити формат, който да му се опре. До този миг води във краткотрайното класиране на шоуто, а феновете го сочат за сигурен финалист. От години Коцето се слави като огромен плейбой и женкар. В което и шоу да взе участие, постоянно му се приписва любовна случка. Във " ВИП брат “ го свързаха със скандалната Зорница Линдарева, която е известна с апетита си към женени мъже. Сега медиите пък заподозряха, че зад другарството му с Гери-Никол се крие нещо друго и много пикантно. Константин приказва намерено на тази тематика пред кореспондент на вестник " Шоу ", както и за всичко останало, обвързвано с предаването, в което разруши на пух и прахуляк всички клишета за фолкизпълнителите. 

Но кой е той?

Константин е роден на 17. 07. 1976 година в фамилията на Иван и Мариана Славчеви. Зодия Рак е. Има по-голям брат Светослав. От дребен се увлича от спорта и музиката. Първият инструмент, на който се учи да свири, е акордеон, само че след 6 години уроци се отхвърля. Следват ударните и тарамбуката. Константин е насърчаван за заниманията си с музика и от двамата си родители. В шести клас постъпва в спортното учебно заведение на " Левски-Спартак “, където приключва междинното си обучение. Първият човек, който открива музикалния му гений, е диригентката на хора в Спортното учебно заведение. Коцето тогава гледа по-скоро с подигравка на концепцията да избере музикалното занятие. Като състезател печели 28 медала в лекоатлетически надпревари. Ето какво показа константин за присъединяване си във формата, Гери-Никол, Фънки и останалите участници.

- Коце, видяхме един нов и чужд до момента гений от теб. Оказа се доста добър подражател и с всички шансове да спечелиш " Като две капки вода “! 

- Ще ти отговоря доста почтено на теб. Исках да ми е по-лежерно, да си почивам на къщата, да си обливам градинката, да си отивам на концертчета. Толкова години към този момент съм в шоубизнеса, продуцентите са ми другари и просто нямаше по какъв начин да им откажа. Аз съм пич и обещая ли нещо, постоянно ще си го извърша. Юни месец съм бил заречен да вляза във " ВИП брат “ и да не ги издъня, одобрих поканата. Големи простотии се случиха там, даже ме забъркаха в любовна спекулация със Зорница Линдарева. Затова след края си отдъхнах и си споделих, че е време за отмора. Тогава ми се обади Магърдич Халваджиян с покана за " Капките “. Няма какво да се лъжем, първоначално бях срещу. Исках да си почивам, да си разполагам с персоналното време. Накрая Маги и Влади Априлов, който ми е другар още от прохождането ми в пеенето, ме хванаха на пай пас. Те са същински експерти, омаяха ме. Сега изобщо не скърбя, че се съгласих да съм един от участниците. Всичко е пипнато и то си проличава, неслучайно предаването е с най-голям рейтинг. Всичко живо и умрело гледа " Капките “. 

- Водиш във краткотрайното класиране и към този момент текат залози кой ще е огромният победител?

 - На мен ми е неловко да вървя по излъчвания, тъй като постоянно надвивам (смее се). Трябва да завоюва Гери-Никол съгласно мен. Аз съм надживял това нещо с побеждаването и премиите. Едно време бях по-амбициран в тази тенденция. Искам да се представям добре, да ми е готино, да се развличам, да завързвам нови другарства и контакти. Сега с Рачков ще отивам на няколко негови представления ( " Забраненото шоу на Рачков “), ще вземам участие в театралните спектакли. Отварят ми се нови хоризонти, нови хора и срещи, за което съм доста признателен. Като срещна Маги, постоянно му благодаря, тъй като първоначално подходих с негативизъм, само че в този момент съм толкоз благополучен, че съумях да видя други лица и качества в себе си. 

- Имаш ли си обичан облик до момента? 

- То няма подобен, който да не ми е обичан. Алла Пугачова може би ми е най на сърце. Въобще облиците са доста разнообразни и готини. При Василис Карас трябваше да докарам една напълно друга бленда и визия, при Адриано Челентано напълно друго душевно положение и чувство за живот. А за Бритни Спиърс просто не знам какво да кажа! Как може да съм англоговоряща жена, да пея с гальовен глас и да танцувам?! Тя се оказа някаква огромна танцьорка! Е, аз съм 115 кг и няма по какъв начин да играя като нея. 

- С Бритни Спиърс изтегли късата съчка, само че най-малко направи шоу

 - Никаква къса съчка не съм изтеглил, най-голямото шоу се получи точно с този ми облик. Всичко живо изпопада от смях. След лайфа отидох в дискотеката ми по този метод и всички се забавляваха и снимаха с мен. 

- А в чия кожа доста искаш да се превъплътиш? 

- От Десислава съм чувал, че на финала имаме право да си избираме коя ария да осъществим. Не знам дали и този сезон регламентът ще е подобен, само че бих се изтипосал като един от обичаните ми артисти – Васил Найденов. Той е доста характерен, само че аз го притежавам до съвършенство. 

- По какъв брой време репетираш за всеки облик и имало ли е случай дотолкоз да се отчаеш, че за миг даже да съжалиш, че си се хванал на хорото? 

- Бритни Спиърс ме затрудни несъмнено. Нарочно не се стараех да наподобява толкоз професионално този облик, търсех майтапа, тъй като 115-килограмов човек, облечен по този метод, е просто безумно. При всички останали облици съм бил експерт и съм се старал да ги подражавам до съвършенство. Шоуто наподобява доста безгрижно, само че в действителност виждаме огромен напън с подготовката. Снимаме, репетираме, настрана у дома се събираме с моя екип, включваме колоните, пеем, превеждаме текстове. Аз към този момент пях на 5-6 езика – италиански, гръцки, съветски, английски… 

- Важно ли е за теб да харесваш даденото парче и реализатор, с цел да можеш по-добре да го изиграеш?  

- Толкова съм добър, че мога да направя всичко (смее се). Но, несъмнено, че има значение, когато песента и изпълнителят ти харесват. 

- Обвиниха Фънки, че ти дава високи оценки поради другарството ви?… 

- Той дори гледа да ме смъкне малко по-надолу. При Алла Пугачова заслужавах повече, само че той преднамерено ми смъква точките тъкмо тъй като сме другари. На имитацията на Бритни ми даде 3 или 4. Това ли е бутането, за което приказват?! Айде да бъдем малко справедливи! Фънки е страховит и не желая по никакъв метод да се подлага на подозрение неговият професионализъм. 

- Има ли напрежение зад кулисите? Някой, който доста му се желае да бъде победител?

- Има напрежение, само че не за това кой да бъде победител. И при мен има напрежение, само че виждам да си го въздържам, че някои хора доста ме нервират и ще вървя да ги шляпам (смее се). 

- Покрай шоуто ли се сближихте толкоз с Гери-Никол? Някои медии писаха, че сред вас има освен това от другарство? 

- Където и да вървя, все ме изкарват влюбен в някоя. Гери-Никол е безспорен експерт, много по-малка е от мен, фамилни другари сме, била е на сватбата ми. С нейните родители сме огромни другари от години, тя израсна пред очите ми. Няма по какъв начин при нас да се получи нещо любовно. Ние сме разнообразни светове, да не кажа вселени. Ама няма неприятно, дано ме пишат с която си желаят. Тя беше на присъединяване в моята дискотека, снимахме се и оттова потеглиха едни свободни съчинения… Наскоро едно момиче желае да се снима с мен, разгласило си фотографията и след това ми споделиха, че била някаква плеймейтка. Та и с нея ме писаха, а аз даже не познавам момичето.  Аз съм почитател на Гери-Никол, заплашителен експерт е. Толкова е дребна, пък има голямо гласище. Има толкоз живот в нея, че просто й се удивлявам. Мислех си, че е единствено бляскав артикул, само че след това разбрах, че има страховит капацитет. Харесвам Иван Юруков, Боби Турбото, Софи Маринова… 

- Със Софи Маринова се познавате от доста години. Тя също забавлява феновете, изключително когато пее на британски език… 

- Кефя й се, тя ми е другарка и става огромен ваучър с нея. Всички сме доста близки и изживяваме страхотни моменти. 

- Покана за сватбата на Златка получи ли? Тя взе участие в клипа на един от дуетите ти с Преслава преди години… 

- Със Златка се познаваме, да. Когато получи предлагането на сцената на " Капките “, аз бях в облика на Василис Карас. Казах й и на нея, че ще отида на сватбата й като гръцката звезда и ще й пея на сватбеното празненство (запява: " Fenomeno " на Карас – б.а.). 

- С присъединяване си в това шоу съумя да счупиш всички клишета за фолкизпълнителите и удари в земята тези, които подценяваха гения ти. 

 - Днес тъкмо ми звъняха сътрудници и ме поздравиха, че съм защитил жанра. Помогнах нашият род да бъде признат по малко по-сериозен метод. Разбих етикети и клишета. Или си надарен, или не си и нищо не става от теб. Щом Фънки разяснява моята ария " Черна роза “ и споделя за дълбочината на орнаментиката в тая ария, щом със Станимир Гъмов сме до ранни зори в моята дискотека, това приказва доста. Дори моят началник Митко Димитров разяснява, че съм оказал помощ много за нашия род.  

- Смяташ ли да се възползваш от голямата популярност сега и да презентираш ново парче? 

- Винаги съм изненадвал феновете си с песни, само че не по този обикновен метод. Пускам си частите без никаква логичност. Има случаи, в които цяла година може да не пусна нищо ново. Друг път пък пусна 2-3 части едновременно. Господ си знае работата, аз в никакъв случай не съм кроил проекти по кое време е най-удачно за премиера на нова ария. Имам някакви части, работим по тях. Тъпо ми е, че не ми остава време да спортувам. Целият ми живот мина на тъгъдък. Накрая ще умра и няма да схвана, че съм живял.  Онзи ден с Боби Турбото бяхме при Гъмов, който ни сподели: " Осъзнавате ли, че всеки миг може някой от нас да почине. Пу да не съм аз “. Боби и той заплю да не е той и аз им споделих, че поемам този кръст, дано съм аз (смее се). Всякакви майтапи се случват по време на подготовки и по този метод не усещаме какъв брой тежка е подготовката за такова огромно и рейтингово шоу. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР