Кралство Великобритания не е подходящо за съпругата на принц Хари

...
Кралство Великобритания не е подходящо за съпругата на принц Хари
Коментари Харесай

Експерт: Меган Маркъл смята, че Великобритания не я заслужава

Кралство Англия не е уместно за брачната половинка на принц Хари Меган Маркъл. 

42-годишната някогашна американска актриса няма да се причисли към брачна половинка си, когато той отлети за Обединеното кралство през септември 2023 година за годишното благотворително събитие на WellChild в Лондон, написа Mirror.

Кралският специалист и английска телевизионна водеща Теса Дънлоп сподели, че отсъствието на херцогинята на Съсекс " споделя доста " за това какво тя мисли за посещаване във Англия.

Въпреки това, Маркъл ще се срещне със брачна половинка си в Дюселдорф, Германия за Invictus Games дни след междинната спирка на принц Хари в родния град.
 Меган Маркъл Меган Маркъл Снимка: Getty Images
" Тя не смята да украси Лондон с наличието си - сподели Дънлоп. "

Дънлоп добави: „ В този случай допускам, че това, че Меган не се появява в Лондон, приказва повече за нейната злост към Англия, в сравнение с за връзката на двойката. Ние не я заслужаваме, най-малко това е, което тя евентуално мисли. “

Освен това има неуреден въпрос за сигурността на кралската двойка в Обединеното кралство, защото Бъкингамският замък лиши защитата от съпрузите, откакто те подадоха оставка. Те сами заплащат за сигурността в Съединени американски щати.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР