Кралското семейство публикува непоказвана досега снимка на кралица Елизабет Втора.Фотографията

...
Кралското семейство публикува непоказвана досега снимка на кралица Елизабет Втора.Фотографията
Коментари Харесай

С усмивка до уши: Кралското семейство публикува непоказвана снимка на Елизабет II

Кралското семейство разгласява непоказвана до момента фотография на кралица Елизабет Втора.

Фотографията демонстрира кралицата, която е облечена в наследник костюм и е усмихната до уши. Тя носи перлена огърлица и подобаващи обеци. На гърдите ѝ е закачена брошка с аквамарин, подарък от татко ѝ крал Джордж за 18-ия ѝ рожден ден, предава.
               

" Преди държавното заравяне на Нейно Величество Кралицата беше оповестена нова фотография ", написа кралското семейство в Instagram.

" Снимката е направена, с цел да означи платинения празник на Нейно Величество – първият английски монарх, достигнал този крайъгълен камък ".

Днес ще се състои държавното заравяне на кралица Елизабет Втора .

То ще бъде " удивителна примес от грандиозна гала и някои доста дълбоки, само че доста елементарни думи ", довери индивидът, който ще води церемонията, представен от ДПА, съобщи Българска телеграфна агенция.

Главният духовник на Уестминстърското абатство доктор Дейвид Хойл сподели, че това ще бъде събитие " от мащаб, който не е нещо постоянно срещано даже за " него.

Хойл сподели, че държавното заравяне е нещо " в действителност значимо " и по тази причина би трябвало да бъде образно ефектно и грандиозно .

Целта " частично е да си напомним значимостта на (Елизабет Втора), нейното място в историята, (важната ѝ роля) за (Великобритания) и Общността на нациите ", уточни той.

В същото време основният духовник на Уестминстърското абатство означи, че " това е заравяне .

Има скърбящо семейство. Личната тъга в основата на това в действителност е значима ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР