Кралското семейство на Великобритания определено не е в най-добрия си

...
Кралското семейство на Великобритания определено не е в най-добрия си
Коментари Харесай

Чичото на Кейт Мидълтън - в Биг Брадър

Кралското семейство на Англия несъмнено не е в най-хубавия си интервал. Крал Чарлз Трети се бори с онкологично заболяване, а принцесата на Уелс и негова снаха претърпя интервенция, от която още не се е възстановила.
 Гари Голдсмит, вуйчото на Кейт Мидълтън, и за какво е сърдит за метода, по който Керъл Мидълтън е показана в The Crown
Вуйчото на Кейт Мидълтън има учредения да е гневен

Един сериал предизвика доста страсти

На този декор новината, че чичото на Кейт Мидълтън влиза в Celebrity Big Brother (форматът в България се назовава ВИП Брадър) надали е посрещната ласкаво в Бъкингамския замък. Гари Голдсмит е брат на майката на Кейт Керъл Мидълтън.

58-годишният предприемач обаче даде обещание, че няма да предизвиква никакво безпокойствие на фамилията с присъединяване си в риалитито, изключително поради положението на племенницата си.

Gary's the uncle to an heir, will he be Celebrity Big Brother royalty?
— Celebrity Big Brother UK (@bbuk)
" Говорих с Керъл, с цел да изпратя поздрави, и поговорихме за Кейт ", споделя той пред The Sun.  " Ситуацията сега е много стресова. Така че последното нещо, което ще направя, е да импортирам спомагателен стрес. "

По време на първия епизод на Celebrity Big Brother Голдсмит трябваше да отговори на въпрос на различен участник дали му е разрешено да разисква кралското семейство. " Мога да изразя мнението си по всеки въпрос, стига на гърдите ми да не играе алената точка на лазерен мерник ", пошегува се той.
 Кейт с майка си

Кейт с майка си

Гари Голдсмит е по-малък брат на и към този момент е прочут на таблоидната преса във Англия. През 2017 година той е наказан да заплати санкция и 12 месеца общественополезен труд, откакто удря на улицата четвъртата си и сегашна брачна половинка, напомнят People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР