Кралското семейство избягва поне един аспект от обичайната си формалност

...
Кралското семейство избягва поне един аспект от обичайната си формалност
Коментари Харесай

Дръзкият коледен подарък на принц Хари за кралицата, който тя много хареса

Кралското семейство заобикаля най-малко един аспект от нормалната си условност по време на Коледа със възбраната си за скъпи или обилни дарове, вместо това избира да обменя деликатно домашно приготвени предмети или глупави дарове между тях по време на празничния интервал. Това би трябвало да е много комфортно, тъй като като семейство те съвсем към този момент имат всичко.

Членовете на кралското семейство нормално прекарват Коледа в имението Сандрингам в Норфолк, което е частна благосъстоятелност на Уиндзор от 1862 година - за разлика от Бъкингамския замък или замъка Уиндзор, които са благосъстоятелност на Краун Естейт - което значи, че монархът може не ги продавай. Имението от 20 000 акра е ключ за кралските особи на север от Лондон и е празнична конюнктура за кралските особи от десетилетия.

Един подарък, за който се приказва необятно, е от принц Хари за баба му кралицата и се споделя, че тя обичала глупавия подарък: пееща риба. Съобщава се, че починалата кралица го е харесала толкоз доста, че към момента ви...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР