Кралските наследници приковаха изяло вниманието по време на честванията на

...
Кралските наследници приковаха изяло вниманието по време на честванията на
Коментари Харесай

Как кралските наследници откраднаха вниманието на Платинения юбилей на прабаба им Елизабет II

Кралските наследници приковаха изяло вниманието по време на честванията на платинения празник на прабаба им Елизабет II. Принцовете Джордж и Луи, както и тяхната сестра Шарлот са директните наследници на трона след дядо им Чарлз и баща им Уилям.

Принцесата и братята й се включиха в тържествата, с които Англия отбелязва 70-ата годишнина от възкачването на кралицата на трона. Децата минаха през шествието в лична карета, в която бяха дружно с майка си Кейт и Камила.

Малките кралски особи трогнаха всички, когато демонстрираха, че към този момент са овладели дворцовия протокол и в синхрон се поклониха в мига, в който в тяхна чест бяха изстреляни топовни салюти.

И в случай че до в този момент принц Джордж бе абсолютният любим на английските жители, този път той бе помрачен от по-малкото си братче.

4-годишният Луи, който е най-малкото дете на Кейт и Уилям стана любимец на всички, изключително след непринудените му реакции до момента в който стоеше на балкона на Бъкингамския замък, паралелно до фамилията си и кралицата.

Малкият Луи няма огромен опит с сходни обществени изяви, защото израстването му съответства с COVID-пандемията, когато те бяха лимитирани. Видимо удовлетворен от протичащото се към него, най-младият принц не спираше да се усмихва и да прави смешни физиономии.

По-голямата му сестра пък не спираше да го направлява. В един миг, когато Шарлот очевидно се бе уморила и си взе къса отмора от поздравленията към поданиците, тя хвана ръката на Луи и я постави в скута му.

Най-доволен обаче принцът остана от авиошоуто, наблюдавайки мощните самолети, летящи над главата му с отворена уста и затворени очи.

Галерия:





Снимки: БТА
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР