Кралица Елизабет Втора е най-гълго управлявалата в английската монархия, преди

...
Кралица Елизабет Втора е най-гълго управлявалата в английската монархия, преди
Коментари Харесай

Подготвят се грандиозни тържества за празника на Кралицата в Англия, участва Ед Шийран

Кралица Елизабет Втора е най-гълго управлявалата в британската монархия, преди месец тя навърши цели 7 десетилетия отпред на престола, което след дни ще бъде пресъздадено в огромни тържествени събития и доста звезди, които ще вземат участие. По този мотив и след повече от две години спиране. в този момент при започване на юни започват честванията, в границите на 2 дни през цялостен уикенд. Планират се шествия, концерти, изненади за поданици и посетители. Сред огромните звезди, която ще пее за Кралицата е Ед Шийран. Той показа новината с почитателите си, само че не изпадна в подробносто за своето присъединяване.
Забавно ще бъде и шествието с цели седем открити рейса, ковето бе представено от пресата. В тези рейсове ще бъдат пресъздадени типа и духа на епохите през които ръководи Кралица Елизабет Втора.

Членовете на кралското семсйтво също се приготвят, само че дали и Меган и Хари ще са дейни в присъединяване си, времето ще покаже. Англия обичайно празнува празника на Кралицата грандиозно и уместно, само че поради Ковид и нещастието с принц Филип тези празненства бяха позабравени. в този момент и съвременни звезди ще отбележат деня и ще съберат доста аудитория.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР