Кралица Елизабет II в съобщение до президента на САЩ Джо

...
Кралица Елизабет II в съобщение до президента на САЩ Джо
Коментари Харесай

Елизабет II: Моите мисли и молитви остават с жертвите на атаките от 11 септември

Кралица Елизабет II в известие до президента на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи, че жертвите и оживелите от 11 септември са били в молитвите й в събота на годишнината от атентатите.

95-годишният монарх сподели: „ Моите мисли и молитви-и тези на моето семейство и на цялата нация-остават с жертвите, оживелите и засегнатите фамилии “.

Тя също отдаде респект на първите реагиращи и избавителни служащи на местопроизшествието и " устойчивостта и решителността на общностите, които се сплотиха, с цел да се възстановят ".

Кралицата и починалият й брачен партньор принц Филип направиха рядко пътешестване до Съединени американски щати през 2010 година, като поставиха венец на Ground Zero и се срещнаха с родственици на жертвите, а тя сподели на Байдън, че това посещаване е „ непокътнато крепко в паметта ми “.

В следващ израз на респект към мъртвите, които включват 67 британци, химнът на Съединени американски щати беше изсвирен в събота от уелските гвардейци с шапки на церемонията по промяната на армията в замъка Уиндзор.

През септември 2001 година кралицата написа известие, което беше прочетено на работа за възпоменание в Ню Йорк за английските мъртви, казвайки „ нищо, което може да се каже, не може да стартира да отстранява тъгите и болката от тези моменти. Скръбта е цената, която плащаме за любовта. "

Докато беше в Съединени американски щати през 2010 година, тя откри Британската мемориална градина в Манхатън, отдадена на английските жертви.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР