Кралица Елизабет II лично е забранила на принц Хари да

...
Кралица Елизабет II лично е забранила на принц Хари да
Коментари Харесай

Елизабет II забранила на принц Хари да участва в събитие

Кралица Елизабет II персонално е забранила на принц Хари да взе участие в службата за възпоменанието на жертвите от Втората международна война през предишния ноември.

Нейно Величество бе съпроводена от принц Чарлс и херцозите на Кеймбридж до Кенотафа на 8 ноември, с цел да уважи паметта на починалите военни при осъществяване на служебния си дълг, съобщи „ Индипендънт “.

Херцогът на Съсекс, който се реалокира в Калифорния през април дружно със брачната половинка си Меган Маркъл, отсъстваше от церемонията, което породи подозрения, че молбата му да бъде положен венец от негово име е била отхвърлена. Междувременно фамилията бе снимано да оставя цветя на гробовете на двама бойци от английската общественост в Националното гробище в Лос Анджелис.

Според източници Елизабет II персонално е отхвърлила молбата на своя внук за присъединяване в службата.

Принц Хари и Меган Маркъл живеят в Калифорния дружно със сина си Арчи, откакто при започване на 2020 година взеха решение да се отдръпват от кралските си отговорности. Наскоро двамата основаха своята неправителствена организация Archewell, ангажирана с щедрост, а в последните дни на годината разгласиха и първия си подкаст с присъединяване на редица звезди и деятели, измежду които сър Елтън Джон, телевизионния водещ Джеймс Кордън и тенисистката Наоми Осака.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР