Кралица Елизабет II е начело на Великобритания от цели 65

...
Кралица Елизабет II е начело на Великобритания от цели 65
Коментари Харесай

Кралица Елизабет II се готви да изненада цяла Великобритания! Когато навърши 95 години, тя ще ...

Кралица Елизабет II е отпред на Англия от цели 65 години. Тя счупи върха даже на роднината си – кралица Виктория, която до неотдавна се смяташе за най-дълго ръководещия монарх – цели 63 годни, 7 месеца и 2 дни, написа jenata.blitz.bg.

По време на ръководството на кралицата са се сменили 12 министър председатели и 7 римски папи. Сега обаче се оказва, че следва нещо шокиращо за кралското семейство, което тотално ще промени бъдещето на Англия.

След Елизабет II на поста й би следвало да застане принц Чарлз. Заради майка си той към този момент е най-старият принц в международната история. Принцът на Уелс скоро навърши цели 70 години.

Неотдавна медиите на Острова оповестиха, че е станала известна хипотетичната дата за абдикацията на кралица Елизабет II в интерес на принц Чарлз, а не на внука си Уилям, както мнозина допускаха. Важно е да отбележим, че, в случай че Чарлз стане крал, то той ще се назовава Карл III.

Източници, близки до кралското семейство настояват, че Елизабет е възнамерявала всичко авансово. Според слуховете тя ще абдикира от трона в интерес на сина си на 21 април 2021 година, в деня, когато ще навърши 95 години. Добър метод да отпразнува годишнината си, нали?

Гражданите на Англия обаче не обичат изключително принц Чарлз. Херцогът на Кеймбридж се радва на доста повече обич, а и освен той. Съпругата му Кейт Мидълтън също е фаворитка на жителите на Острова. Резултатите от доста изследвания сочат, че популацията желае да види на трона точно най-големия внук на кралицата принц Уилям. До огромна степен неприазънта на британците към Чарлз се появи след гибелта на Даяна, тъй като мнозина не можеха да простят на кралското семейство, че по този начин бързо одобри Камила.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР