Кралица Елизабет II беше принудена да отмени традиционния семеен обяд

...
Кралица Елизабет II беше принудена да отмени традиционния семеен обяд
Коментари Харесай

Кралица Елизабет II отново отмени събитие

Кралица Елизабет II беше принудена да анулира обичайния фамилен обяд преди Коледа, който трябваше да се състои във вторник „ със страдание “ и като „ защитна мярка “.

По този метод тя ще се опита да избави коледните проекти на роднините си, на фона на възходящия боязън във Англия от новия вид на COVID-19 Омикрон.

95-годишният монарх планираше да посрещне към 50 родственици ,

в това число престолонаследника принц Чарлз и брачната половинка му Камила, на събитие в замъка Уиндзор идната седмица.

Ден след празничния обяд със фамилията, кралицата трябваше да пътува с хеликоптер до Сандрингам в Норфолк, където ще прекара самата Коледа. За втора поредна година кралицата е принудена да анулира фамилния обяд, който нормално се организира в Бъкингамския замък.

Обядът тази година щеше да е първото огромно събиране на английското кралско семейство след гибелта на брачният партньор на кралицата принц Филип.

Очакваше се да участват три от най-новите ѝ правнучета

– Август, Лукас и Сиена. Принц Хари, Меган Маркъл и децата им Арчи и Лилибет обаче по този начин или другояче не възнамеряваха да пътуват до Англия.

Междувременно най-близките родственици на кралицата възнамеряваха да се причислят към нея в Сандрингам на Бъдни вечер и да се съберат на 25 декември, каквато е традицията, преди да посетят църквата „ Света Мария Магдалена “.

За момента не е ясно дали и тази традиция ще бъде спазена.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР