Крал Чарлз заяви на срещата на върха в COP28, че

...
Крал Чарлз заяви на срещата на върха в COP28, че
Коментари Харесай

Крал Чарлз: Ако не възстановим икономиката на природата, оцеляването ни ще бъде застрашено

Крал Чарлз съобщи на срещата на върха в COP28, че " личното ни оцеляване ще бъде застрашено ", в случай че не " възстановим стопанската система на природата “, заяви „ Гардиън “.


Монархът сподели, че е бил разчувстван, когато е бил помолен да приказва при откриването на COP21 в Париж, чиято кулминационна точка беше забележителното Парижко съглашение, и добави: " Моля се от все сърце COP28 да бъде още една сериозна повратна точка към същински трансформиращи дейности в миг, когато към този момент, както учените предизвестяват от толкоз дълго време, виждаме тревожни сериозни точки, които се постигане на сериозни точки ".

Чарлз твърди, че сме очевидци на достигането на тревожни сериозни точки и че е мощно смутен, че сме толкоз надалеч от верния път в напъните за справяне с климатичната рецесия.


" Ако бързо не изправим и не възстановим стопанската система на природата, учредена на естетика и равновесие, която е нашият висш поддържащ фактор, нашата лична стопанска система и оцеляване ще бъдат застрашени ", добави той./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР