Крал Чарлз се завърна в Лондон с кралица Камила до

...
Крал Чарлз се завърна в Лондон с кралица Камила до
Коментари Харесай

Крал Чарлз се прибра в Лондон, след като бе диагностициран с рак

Крал Чарлз се завърна в Лондон с кралица Камила до себе си, откакто беше диагностициран с рак. 75-годишният монарх и брачната половинка му са снимани на задната седалка на кола, до момента в който пътуват към Кларънс Хаус - формалната резиденция на краля.
Прочетете още
Кралят се върна в Лондон, с цел да продължи лекуването си и да се срещне с личния състав на двореца, предава People.

Завръщането на Чарлз се случва, откакто той и Камила участваха на църковна работа в църквата " Св. Мария Магдалена " в Сандрингам, Норфолк в неделя. Чарлз помаха на фотографите, до момента в който вървеше към църквата дружно със брачната половинка си. Това беше първата му обществена изява, откогато стартира лекуването си за рак предходната седмица.

Предишния ден кралят изясни за диагнозата си в изказване, оповестено от Бъкингамския замък. Той благодари на хората за положителните пожелания.

„ Бих желал да изразя най-сърдечните си благодарности за многото известия за поддръжка и положителни пожелания, които получих през последните дни ", стартира изказването. „ Както всички тези, които са били наранени от рак знаят, сходни положителни мисли са най-голямата разтуха и поощрение. "

„ Също толкоз окуражаващо е да чуя по какъв начин шерването на личната ми диагноза е помогнало за поощряване на публичното схващане и е хвърлило светлина върху работата на всички тези организации, които поддържат пациенти с рак и техните фамилии в Обединеното кралство и по света ", продължава изказването. „ Възхищавам се още повече на тяхната неуморна грижа и отдаденост откакто и аз самият разбрах, че имам рак ", изяснява кралят. 

Дворецът разгласи, че кралят е бил диагностициран с рак на 5 февруари. Съобщението, което не прецизира с каква форма на рак е диагностициран Чарлз, пристигна седмица след интервенцията му за увеличена простата.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР