Крал Чарлз отбелязва ЧРД на Кейт с невиждана досега снимкаПринцесата

...
Крал Чарлз отбелязва ЧРД на Кейт с невиждана досега снимкаПринцесата
Коментари Харесай

Крал Чарлз отбелязва ЧРД на Кейт с невиждана досега снимка

Крал Чарлз отбелязва ЧРД на Кейт с невиждана до момента фотография

Принцесата на Уелс чества своя 42-ри рожден ден през днешния ден и формалните профили на кралското семейство в обществените медии й изпратиха благо известие и разгласиха невиждана до момента фотография, с цел да отбележат огромния й ден

Зашеметяваща невиждана до момента фотография на принцесата на Уелс беше споделена от крал Чарлз през днешния ден, с цел да отпразнува нейния рожден ден.

Днес Кейт навършва 42 години и с цел да означи мотива, изображение, направено на принцесата зад кулисите в Бъкингамския замък в Деня на коронацията предишния май, беше споделено в сметките на кралското семейство в обществените медии. Снимката демонстрира лъчезарна Кейт, усмихната в своята тъмносиня тога от кралския викториански медал, обшита с алени и сребърни кюлчета и флорална глава, до момента в който беседва със своя тъст. На фотографията, направена от фотографа Крис Джаксън, са видяни също Софи и Едуард, херцогът и херцогинята на Единбург, до момента в който принцеса Юджини може да се види в далечината.



Надписът гласи: „ Пожелавам на принцесата на Уелс цветущ рожден ден! “ Само работещи кралски особи получават обществени известия за рожден ден според разпоредбите, въведени от починалата кралица. Миналия юни, когато брачният партньор на Кейт принц Уилям отпразнува рождения си ден, сходна фотография от зад кулисите на коронацията беше споделена, с цел да означи неговия специфичен ден.

Смята се, че Кейт ще прекара рождения си ден със фамилията си и ще приготвя децата си принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи да се върнат на учебно заведение на следващия ден след коледната почивка. Няма подозрение, че Уилям ще е избрал нещо особено за нея като подарък за рожден ден - и децата й също ще са били подготвени да оказват помощ.

Но принцът на Уелс преди се е борил в предишното, когато е купувал дарове за обичаната си жена в първите дни на романса им. Веднъж той призна, че е получил ужасяващ подарък за рождения ден, който Кейт „ в никакъв случай не му е разрешила да не помни “, откакто я остави изцяло озадачена.

Уилям разкри странния подарък по време на присъединяване в подкаста на някогашния британски нападател Питър Крауч по BBC Radio Five Live. В полемика за дарове Крауч призна, че три години поред е купувал дъждобран на брачната половинка си модел Аби Кланси за рождения й ден. И Уилям призна: „ Веднъж взех на жена си бинокъл – тя в никакъв случай не ми разреши да не помни това. Това беше при започване на ухажването – мисля, че това преля чашата. Не мина добре. Честно казано, аз нямам визия за какво й купих бинокъл, тогава ми изглеждаше като добра концепция. "

Катрин Елизабет Мидълтън е родена в фамилията на Карол и Майкъл Мидълтън на 9 януари 1982 година и е израснала в Бъркшър с брат си и сестра си - Пипа Матюс и Джеймс Мидълтън. Тя стартира да се среща с принц Уилям в университета Сейнт Андрюс и се омъжи за него в Уестминстърското абатство през 2011 година, ставайки херцогиня на Кеймбридж, а също и бъдеща кралица.

Малко повече от година в новата си роля на принцеса на Уелс след гибелта на кралица Елизабет II, Кейт насочи силата си в акцията си Shaping Us, която има за цел да подчертае и разпространява смисъла на формиращите години от живота на едно дете.

Източник: Mirror

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР