Кражби, катастрофи, че и нападения. Често историите, които се разиграват

...
Кражби, катастрофи, че и нападения. Често историите, които се разиграват
Коментари Харесай

Младеж откри забравен телефон, върна надеждата!

Кражби, произшествия, че и набези. Често историите, които се разиграват в страната са надалеч от положителни. Но дребни и огромни случки демонстрират, че и положителното е измежду нас. Подобен е и идващият роман, споделен от софиянка в мрежата.

Тя споделя, че не запомнила мобилния си телефон в офиса на куриерска компания. Това станалов кв. " Стрелбище ". След това тръгнала по пътя си, като не усетила неналичието на устройството. Далеч от обекта тя била настигната от млад мъж - един от чиновниците, който върнал смарт телефона.

Жената останала извънредно прелестно сюрпризирана от положителното дело. " Ти ме увери в честността на твоето потомство, има светлина в тунела ", написа Димитрова. Жената изрича и обособени благодарности към родителите на момчето, които са се погрижили за неговото образование.

Вижте цялата история, споделена от Илка Димитрова в мрежата:
" И нещо положително, нещо хубаво се случи в квартала ни. Днес един младеж, чиновник на Еконт от ул. " Кестенова гора ",обслужвайки интелегентноо и на равнище, ме настигна надалеч от офиса, с цел да ми върне забравеният от мен безценен " Айфон " с картата. Благодаря ти, Красимире. Ти ме увери в честността на твоето потомство, има светлина в тунела. Бъди все по този начин самоотвержен и почтен.Още един път - благодаря ти от сърце, уважаеми г- н Василев. Благодаря и на родителите ти. "  
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР