Крадци задигнаха вчера 30 000 лв. и 10 грама злато

...
Крадци задигнаха вчера 30 000 лв. и 10 грама злато
Коментари Харесай

Задигнаха касетка с 30 бона и злато

Крадци отмъкнаха през вчерашния ден 30 000 лева и 10 грама злато от апартамент на улица " Брод " в Хасково, оповестиха от районния пресцентър на Министерство на вътрешните работи.
Жилището в квартал " Каменни " е на 25-годишна жена. Тя подала сигнал в районното нощес към 20 часа, когато се прибрала вкъщи. Младата хасковлийка обяснила на криминалистите, че излязла в 8.30 часа и се прибрала в 19.30 ч. В този интервал от време обирджиите отворили входната врата на жилището с селекциониран или фалшифициран ключ. В една от стаите имало незакрепена железна касетка, която неканените посетители отмъкнали. В нея били парите и златните бижута.
На местопроизшествието отишла дежурна оперативна група. Полицаите създали оглед за оставени пръстови отпечатъци и други улики от причинителите. Предполага се, че младата жена била следена най-малко 1-2 седмици от крадците, с цел да придобият визия за навиците й, разясниха криминалисти. Разследващите ревизират няколко версии. Разпитвани са и лица от престъпния контингент.
Образувано е досъдебно произвеждане. Работата по случая продължава./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР