Крадец, с 21 ефективни присъди зад гърба си, е задържан

...
Крадец, с 21 ефективни присъди зад гърба си, е задържан
Коментари Харесай

Крадец с 21 присъди пробва да задигне суджуци и ракия

Крадец, с 21 ефикасни присъди зад тила си, е арестуван при опит да задигне от къща посред град Гурково два пръта луканки и две дамаджани от по 20 литра всяка с домашна ракия, написа "Монитор ".

До болежка познатият на локалните служители на реда Янко Симеонов схванал от съседи, че жилището е необитаемо от много време, защото притежателите му отпътували за дълготрайно време при свои близки в Северна България и поръчали на комшийка да надзирава парцела им.

„ Информаторите “ обаче пропуснали да кажат на обирджията, че седмица преди да замине 43-годишната собственичка е сключила контракт с частна охранителна компания, която конфигурирала камери и сензори.

Петканова украси елхата със суджук

36-годишният апаш е бил хванат претрупан със суджуците и двете дамаджани на излизане от чиновник на компанията, който откакто му сложил белезници е потърсил подпомагане от локалния полицейски сектор на разсъмване на 28 януари.

По искане на наблюдаващия досъдебното произвеждане прокурор от Казанлък районният съд е оставил домовия обирджия за непрекъснато в ареста. В правосъдната зала Симеонов пробвал да пробута сърцераздирателна история за бедстващото си многодетно семейство и че в действителност храната била за шесте му дребни деца. Той обаче бил „ закован “ с уточняващ въпрос дали и домашната ракия е била за малчуганите. Мъжът не е обжалвал мярката и тя е влезнала в действие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР