“Който спинка сладко, има чиста съвест, съобщи премиерът Бойко Борисов

...
“Който спинка сладко, има чиста съвест, съобщи премиерът Бойко Борисов
Коментари Харесай

Борисов пред активисти на ГЕРБ: Който спинка сладко, има чиста съвест

“Който спинка сладко, има чиста съвест ”, заяви министър председателят Бойко Борисов в Стара Загора, където се състоя огромна среща с актива на ГЕРБ.
В отлична форма съм, с цел да ми е нужна поддръжка, заяви министър председателят Борисов, представен от БГНЕС.

С наслада чух, че Кирил Добрев желал да става ръководител на партия – ами по този начин би трябвало, да излезе и да носи отговорност, а не да се крият зад Орешарски. Българският народ със своята мъдрост е пребъдвал толкоз време – епохи, не сте ли чули приказката “Вола рие, на гърба му пада”, или “Който нож вади, от нож умира” – всички знаете тези приказки. “Което куче ме е залаяло, все е побесняло”, добави Борисов. Затова, благи мои, пред мен не стои въпросът да мисля, че нито съм незаместим, нито ГЕРБ не може без мен. Виждате, че и без Цветанов може да се изпълни залата – а това беше неговата роля. Затова и в този момент партията е демократична. Толкова години е бил до мен, аз неприятна дума не съм споделил, а и не желая вие да казвате. Той се срами от нас – а до през вчерашния ден дружно викахме “Победа и напред”. Пожелавам му триумф на политическия план, слушам, че все хора, работили с нас, ще са в плана му. “Приятна игра”, пожела Борисов на някогашния си съпартийник.

Не обръщайте внимание на Цветанов и на всеки, който ви ругатни – злобата убива. Ние имаме да построим още – тъй като издигнатото остава за 100 години напред.

Стига ми, че 100-годишната партия, която е с история, друго име, с изключение на “Борисов”, не знае – това е позор за комунистите. Това е срамотия, значи са доста слаби, добави Борисов.

Коронавирусът е нещо, с което се майтапим, само че вътрешно всички ни е боязън. Надяваме се, че го няма, а той е тук. Вчера СЗО сподели, че вирусът става по-смъртоносен, и идва втора вълна. В Турция вкараха вечерен час. Без немската стопанска система да започва, ние няма за кого да работим. И мярката 60/40 и 80/20 харчи от мазнинката на страната и от запасите ни, само че изтъняваме окончателно. Безплатни неща няма, и ние се движим по ръба. Няколко месеца с дисциплинираност издържахме, само че усетих, че хората не могат да удържат, и по тази причина пуснахме парковете и градините. А няма верен или погрешен ход, тъй като никой в света не знае какво да прави. Българите забогатяха, обичат да се разхождат, не могат да изчакат да отворят границите към Гърция, сутринта от 7.00 вършат опашка към плажовете и заведенията за хранене, та ме питат непознатите водачи имали ли сме въобще корона, сподели още министър председателят.

Догодина ще е тежкото, за тази година към момента имаме пари от предходната година, само че следващата година светът ще влезе в тежка рецесия, и в случай че политическата класа имаше възприятие за самозапазване, щяха да мислят другояче – щяхме да работим дружно, няма да понесем тази рецесия, в случай че не сме единни, добави министър председателят пред актива на ГЕРБ в Стара Загора.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР