Парламентът призовава АзГ незабавно да декларира публично финансовите си отношения,

...
Парламентът призовава АзГ незабавно да декларира публично финансовите си отношения,
Коментари Харесай

ЕП настоя германската крайна десница да разкрие всякакви връзки с...

" Парламентът приканва АзГ неотложно да заявява обществено финансовите си връзки, изключително с Кремъл, и да оповести обществено задачата и точния размер на всички заплащания, произхождащи от източници, свързани с Кремъл ", разяснява законодателният орган на Европейски Съюз, представен от Агенция Франс Прес.

 

Законодателите поддържаха с голямо болшинство апела в резолюция, в която се упорства за по-строги дейности против хипотетичната съветска интервенция преди изборите за Европейски парламент в целия блок през юни.

В сряда немските прокурори осведомиха, че са почнали авансово следствие против Максимилиан Крах, водещия претендент на АзГ за евровота, във връзка със известия за подозрителни заплащания от Русия и Китай.
 

Това се случва в миг, когато крайнодясната партия към този момент се бори да овладее последствията от ареста в понеделник на парламентарен консултант на Крах по съмнения в шпионаж в интерес на Китай. " Парламентът е покъртен от достоверните изказвания, че на някои членове на Екологичен потенциал е било платено да популяризират съветска агитация и че няколко от тях са взели участие в активността на проруската медия " Гласът на Европа ", " се показва в изказване на Камарата.

Опасенията за интервенция на Москва в навечерието на изборите набъбнаха, откакто чешките и белгийските управляващи разкриха хипотетичен следен от Кремъл уеб страница, който е употребявал членове на Екологичен потенциал за разпространяване на съветска агитация.

 

В необвързващата резолюция се упорства управлението на Европейски Съюз и неговите страни членки " да се оправят с напъните за съветска интервенция " преди гласуването.

 

" Всяка сходна тактичност... би трябвало да има последици ", съобщи Народното събрание.
 
 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР