Който говори с момичето, защото му е искрено интересно да

...
Който говори с момичето, защото му е искрено интересно да
Коментари Харесай

Ако обичаш, бъди мъж

 влюбена-двойка

Който приказва с момичето, тъй като му е откровено забавно да научи по какъв начин е минал денят й, тъй като го вълнува; какво усеща тя, тъй като той желае да стигне до дълбините на разсъдъка й, нейните мисли, страхове, нейните фантазии, упоритости и мнение.

Kойто извежда момичето на разходка тъй като знае, че е в такова въодушевление, че би трябвало да се разведри. Който спори с нея не тъй като счита, че е прав, тъй като тя затваря съзнанието си за опциите и действителността, които сърцето й не може да одобри.

Който й оказва помощ да се помири с живота, триумфа, тестванията и неуспехите, когато тя е изгубила религия във всичко.

Който й желае единствено положителното и й дава най-хубавото, на което е кадърен. Който в никакъв случай не си потегля, колкото и да е мъчно с нея, колкото и слаба да е вярата ти във вас двамата, част от теб постоянно ще помни за какво си я избрал и ще знае, че си заслужава.

Който търси блясъка в очите й в моментите на наслада. Който отразява блясъка, който виждаш в нея, тъй като ти също сияеш от благополучие, забелязвайки, че тя е щастлива.

Който й разрешава да ти помогне в моменти на компликация, само че споделя с нея и моментите на триумф, даже дребните. Който чува нейните мотив, когато сърцето ти не може да премра действителността и опциите, за които затваряш съзнанието си.

Който разрешава на себе си да бъде капризен от нейната обич – най-хубавата версия на обич, която тя може да даде, откакто са разбивали сърцето й толкоз доста пъти.

Който споделя своите страхове, фантазии, своето мнение и упоритости, своите най-съкровени мисли и същински планове.

Ако обичаш, бъде подобен мъж. Ако обичаш, бъди подобен мъж за мен.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР