Коя е тя - перфектната жена? Астролозите представиха хороскоп, в

...
Коя е тя - перфектната жена? Астролозите представиха хороскоп, в
Коментари Харесай

Ето коя е перфектната жена според зодиака

Коя е тя - съвършената жена? Астролозите показаха хороскоп, в който описаха характерностите на всяка представителка на зодиакалния кръг.

Овен

Овенът е остроумен в атрактивния си външен тип, зад който се крие същинска акула. Умната и красива жена не обича да бъде докосвана с ръце. Точно в този миг тя е в положение да се покаже от напълно друга, рискова страна.

Телец

Телецът избира да бъде същинско момиче през целия си живот. Обича роклите, аксесоарите, трагичните въздишки. Тя постоянно ще се пробва да сътвори облика на дамата - пример. Така ще се схване. Някои от нейните лудории обаче ще дадат ясно да се разбере на другите, че идеалът не съществува.

Близнаци

Жената Близнаци не се интересува какво мислят близките за нея. Ако някой й внуши каква би трябвало да бъде, тя освен няма да го послуша, само че и може да го изрита. Тя е това, което е и в никакъв случай няма да се приспособява към нечии идеали.

Рак

Жената Рак избира да избере за себе си избран архетип, който ще култивира в себе си. Например мощното й увлечение към фамилията може да я въодушеви да стане съвършената майка.

Лъв

Нарцистичната жена - Лъв в никакъв случай не се съмнява в своята съвършенност. Можете да се поучите от нейната женственост и по какъв начин да се визиите в обществото. Флиртувайки с най-хубавите си качества, тя от време на време не вижда по -далеч от носа си.

Дева

Девата постоянно ще бъде включена в мъжката компания и ще бъде възприемана като „ твоето гадже “. Всичко опира до нейното мислене, с помощта на което никой не желае да ѝ угажда на акъла.

Везни

Жената Везни знае по какъв начин да се любува на живота, който е доста прелъстителен за противоположния пол. Тя въплъщава спорни качества, които се трансформират в магнит за хората към нея. Нейната загадка е, че не си задава въпроси дали при нея всичко е по този начин. Тя просто се приема и се показва почтено.

Скорпион

Скорпионът е рискова дама и олицетворение на дявола в пола, считат астролозите. Съблазнителната й женственост постоянно ще бъде примамка за близките. Ако обаче пресечете пътя й, тя ще промени външния си тип до неразбираемост за секунди.

Стрелец

Стрелецът е просто талант на прераждането. Тя постоянно е друга и непредсказуема и по тази причина астролозите считат за прекомерно преждевременно да я дефинират като избран вид.

Козирог

Козирогът не схваща какво е това жена-еталон и за какво е измислена. Тя не е последовател на половите стандарти и се демонстрира по този начин, както се усеща вътре, без значение от това, което е съвременно в този момент.

Водолей

Водолеят се влюбва от пръв взор. Тя е покрай идеала във всичко. Има обаче един колорит. В една  връзка тя постоянно ще слага преди всичко другарството, а не любовта, което не я прави по своята същина буйна жена.

Риби

Жената Риби е същински сърцераздирател. Тя има бездънен вътрешен свят, тя е сантиментална и лесна за другарство. Понякога фантазиите й са отнесени някъде надалеч от действителността, само че това не я прави по -малко привлекателна
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР