Коя е най-добрата възраст за жената да има бебе? По

...
Коя е най-добрата възраст за жената да има бебе? По
Коментари Харесай

Жена родила дъщеря на 67. Как изглежда тя 14 години по-късно

Коя е най-хубавата възраст за дамата да има бебе? По този въпрос мненията са разнообразни. Някои настояват, че е идеално да станеш майка, когато си млада и издръжлива – имаш повече сили и здравето ти е по-силно.

Но има и преимущества при по-късното майчинство. Като да вземем за пример, че една жена, която е родила на възраст 35-45 години, е по-зряла за такава отговорност. Такава майка, най-вероятно, към този момент е постигнала прочут триумф в кариерата си, има лично жилище и спестявания, с цел да може да обезпечи на бебето по-добър живот.

Но днешната история не е за това. Възрастта, на която нашата героиня забременява и ражда, е неповторима. Нищо чудно, че румънката Адриана Илиеску била включена в Книгата на върховете на Гинес. Само си представете: жителката на Букурещ става майка за първи път на 67 години!

 жена-на-67-дъщеря

Защо Адриана не е родила на 20, 30 или даже на 45? Просто е. Жената е била заета с работа – тя е откривател, по тази причина е посветила целия си живот на научните проучвания. Когато пристигнала на себе си, схванала, че времето е безнадеждно изгубено. Или не е?

 родилка-67-години

Пенсионерката решила да рискува, защото не желала да остане сама до края на живота си в двустайния апартамент. Тя се подложила на ин витро процедура. В друга страна на толкоз стара дама биха отказали ембриони. Но Румъния явно има свои лични закони…

„ Пълна полуда! “

Така споделиха, като завъртели пръст към слепоочието, приятелите на Адриана, когато научили за желанието й. Въпреки всичките злорадства, осъждания и рецензии, дамата забременяла с близнаци.

 жена-на-67-дъщеря

Когато дошко време за раждане, за жалост, едно бебе не оцеля. Андриана се пробвала да откри сили в себе си, с цел да преодолее тъгата си. В края на краищата през днешния ден тя има своята дълго чакана щерка.

Проблемите на най-възрастната майка след раждането на детето не били завършили. Хората продължиха да шушукат зад нея. Дори когато дамата кръщавала своето момиче, монахините в църквата безшумно я осъждали. Илиеску ги чула да споделят, че самичък Нечестивия е родил момичето.

Въпреки че Адриана е сигурна в противоположното: щерка й е подарък от Бог, за което тя му е безпределно признателна.

От тогава минали 14 години…

 момиче-на-14

След известно време дамата се научила да пренебрегва страничните погледи на минувачите на улицата. Тя е фокусирана единствено върху развъждането на щерка си, която към този момент е на 14 години! Елиза е доста красива и сладка. Момичето води елементарен живот, характерен за младеж на нейната възраст.

Майка й, която е над 80 години, не се предава. Тя твърди, че няма неприятни привички, храни се вярно, тъй че се усеща най-вече 30. Днес главната фантазия на Адриана е да спосрещне пълнолетието на Елиза.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР