Коя е жената до Брад Пит? Обвързан ли е бившият

...
Коя е жената до Брад Пит? Обвързан ли е бившият
Коментари Харесай

Брад Пит: Не търся нищо за себе си - slava.bg

Коя е дамата до Брад Пит? Обвързан ли е някогашният на Анджелина Джоли? Това се питат почитатели на артиста, откакто таблоидите го нарочиха, че е бройкаджия и не си губи времето след развода.

„ Не че се пробвам да заобикалям пресата, просто сега не диря нищо за себе си “. Това сподели звездата в изявление за „ The New York Times “, с което разяснява слуховете има ли в действителност гадже.

„ Не знам към този момент какъв брой са дамите съгласно публицистите, с които съм се срещал през последните две-три години, само че нито една от тези истории не е вярна “, изясни с усмивка той.

55-годишният артист уточни, че не бяга от нови връзки, просто сега те не са приоритет в живота му.

Алия Шокат и Чарлийз Терон са актрисите, с които свързваха Брад Пит. Освен тях, медиите писаха и за професора от Масачузетския университет Нери Оксман, както и за бижутера Сат Хари Халса.

Пит разяснява още, че не чете пресата от 2004 година насам. Като съществена причина за това показва прекомерно отрицателните материали и текстове с погрешна информация за него.

„ Не ме интересува кой си, тъй като животът е битка и е значимо по какъв начин в действителност възприемаш тази битка. Установих, че колкото повече одъртявам, одобрявам всяка битка по-спокойно – като следващ ден в офис и като следващото предизвикателство, което ми носи актуалният ден “, добавя Брад.

През септември 2016 година Анджелина Джоли подаде молба за бракоразвод. Процедурата се проточи много и двамата съумяха да се спогодят едвам това лято.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР