Коя е билката“ е книга, която съдържа ценна информация за

...
Коя е билката“ е книга, която съдържа ценна информация за
Коментари Харесай

Искра Урумова, писател: България е земята на билките

„ Коя е билката “ е книга, която съдържа скъпа информация за билките – предопределение, приложимост, метод на бране и предпазване, само че в нея читателите ще открият и антични митове, текстове на остарели национални песни и поверия. Това сподели в ефира на „ Добро утро, Европа “ журналистът и публицист Искра Урумова.

Искра Урумова описа, че до момента в който със съавтора Елионора Недялкова, която е фитотерапевт, са работили над книгата, е получила ентусиазъм и е видяла билките в човешки образ. Така се е родила и една приказка, която също намира място в страниците на книгата.

Ние живеем в земята на билките. Имаме скъпо благосъстояние. Трябва читателите да знаят повече за това. Не, че не знаят, само че колкото повече знаят, толкоз по-добре, безапелационна е Искра Урумова.

Съавторът на книгата  Елионора Недялкова споделя в книгата за две билки за обич - омайничето и обичничето. Те обаче би трябвало да се употребяват единствено откакто сме прочели тъкмо по какъв начин да се възползваме от качествата им и да се консултираме с професионален фитотерапевт.

Цялото изявление гледайте във видеото. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР