Коя част от тялото измивате първо, когато влизате да се

...
Коя част от тялото измивате първо, когато влизате да се
Коментари Харесай

Тест: Коя част от тялото измивате първо под душа?

Коя част от тялото измивате първо, когато влизате да се къпете? Резултатите от теста ще ви изненадат!

1.Тези, които първо измиват косата си, са артистични персони. Вие обичате да витаете в облаците, само че в това време можете да постигнете това, което не е по силите на другите. Понякога ви липсва ангажираност и неизменност, само че ще работите неуморно за задачата, която в действителност ви подхожда. Парите не са най-важното нещо в живота ви. Приятелството е значимо за вас. Но измежду вашите другари има единствено интелектуалци и тези със сходна психика. Вие сте прелестен ухажор, тъй като постоянно сте отворени за нови неща и жадувате за непознати чувства. Вашата мощ е във вашия гений и качества.

2.Тези, които, заставайки под душа, на първо време стартират да мият гърдите си, са практични хора. Те са праволинейни. На напред във времето слагат удобството. Не обичате да ви разсейват, когато вършите нещо и не ви харесва, когато хората не споделят вашата позиция. Вие сте добър ухажор. Най-добра връзка е с тези, които първо мият косата си.

3.Подмишниците. Те са надеждни и работливи. Като цяло – много постоянно срещан вид хора. С цялото си сърце вие се стремите да помагате на другите. Често се намирате в неприятна обстановка, тъй като не знаете дали другите в действителност са откровени към вас. Като ухажор вие сте задоволително посредствени. Опитайте се да добавите малко многообразие към половия си живот. Най-добрият сътрудник за вас ще бъде този, който първо мие раменете си.

4.За тези, които първо измиват лицето си, парите са от първостепенно значение. Ще извършите всичко (или съвсем всичко), с цел да постигнете благосъстояние. Честността и достолепието в този случай отиват на назад във времето. Трудно е за другите да ви схванат, само че това не ви интересува. Не ви пука доста за това, което мислят. Вие сте доста егоцентрични. Вие сте несъвършен ухажор, тъй като се стремите да получите наслаждение, а не да го доставите.

5.Тези, които първо мият раменете си, не са доста щастливи. Вие постоянно не получавате това, което желаете. Хората не са ви доста симпатични и защитавайки се от отрицателното, се стремите да прекарвате времето си сами. Вие гледате на света като на пъкъл. Парите и властта са значими за вас, само че шансът постоянно ви подвежда. Трудно ще намерите сътрудник в живота. Тези, които първо измиват подмишниците са единственият ви късмет.

6.Друго. Вие сте изцяло елементарни. Несъмнено имате вътрешна мощ, само че е доста мъчно за хората да го видят. Трябва да заложите на авантюризма и да се научите да “продавате ” капацитета, който имате. Дълбоко в себе си вие сте забавен човек с доста малко дефекти. Но главното е да развиете мощните си страни, а не да криете слабите. Вие сте елементарен ухажор. Имате доста разнообразни мечти, само че нямате смелостта да ги реализирате. Най-доброто партньорство за вас е с тези, които първо мият лицето си.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР