Кой свали Слави Трифонов от ефир? Самият той го направи.

...
Кой свали Слави Трифонов от ефир? Самият той го направи.
Коментари Харесай

Шоуто на Слави слиза от ефир. Какво се крие зад този ход?

Кой смъкна Слави Трифонов от ефир? Самият той го направи. Или най-малко по този начин твърди.

Традиционният обвинен - телевизията-майка Би Ти Ви, връзките му с която няма по какъв начин да са гладки (все отново за пари става дума), публично съобщи, че не се отхвърля от шоуто и продължава да договаря с компанията му. И самият Трифонов го удостовери. А това незабавно роди хипотезата, че със опасността да слезе от ефир на 31 юли той си подвига цената. Особено на фона на упорития слух, че малкия екран се продава и в подобен миг мъчно ще се лиши от основни програмни сегменти.

Какво ни споделят " прощалните " думи на Трифонов?

" От доста време насам аз и моят екип не се усещаме част от медийната среда. " " Прощалните " думи на Слави Трифонов като че ли изключват хипотезата, че той договаря с конкурентна на Би Ти Ви телевизия, да вземем за пример с Нова ТВ. Но в действителност такава догадка остава годна до развръзката.

Същевременно тези " прощални " думи навеждат на съмнението, че някакви други медийни или политически фактори пречат на шоуто, че го притискат и лимитират свободата му. Ако е по този начин, Трифонов, който постоянно е упорствал, че е прям към феновете си, би трябвало да ги уточни. В този си тип " прощалните " му пояснения са есеистика, чиято цел е по-скоро да премълчи, в сравнение с да заяви повода за отдръпването му.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР