Кой стои зад терора край Москва и какъв ще е

...
Кой стои зад терора край Москва и какъв ще е
Коментари Харесай

Ето кой може да стои зад терора в Москва и какви са версиите на Кремъл за случилото се

Кой стои зад терора край Москва и какъв ще е отговорът на Владимир Путин? Какви са подозренията към версията на Кремъл за случилото се? Какво се знае за арестуваните терористи? Темата в студиото на „ Здравей, България ” разяснява зам.-главният редактор на " Дневник " Петър Карабоев.
„ Това, което виждам да се случва и да се приказва за атентата в Москва, е, че поради него има диалог на три равнища. Пропагандистите започнаха да упрекват Украйна още преди изказването на Путин, което пристигна 20 часа по-късно. Това продължава и сега. В по-спокойните среди се приказва за това, че явно има проблем с „ Ислямска страна ” и ислямистите и отслабена ли е вътрешната сигурност на страната поради войната. И в професионалните среди – третият и най-тесен кръг, се приказва за проблемите с ислямистите ”, уточни Карабоев.
По думите му данните до момента демонстрират, че терористите са умъртвили действително не повече от една трета от хората в концертната зала. „ Останалите са починали, тъй като са били стъпкани в суматохата или са били задушени от дима ”, добави той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР