Кой спечели републиканския дебат? Кой загуби? И какво беше с този звънец на Fox News? | Становище

...
Кой е нагоре и кой е надолу след първия републикански
Коментари Харесай

Кой е нагоре и кой е надолу след първия републикански президентски дебат:

ПОБЕДИТЕЛИ

Доналд Тръмп: Нито един съперник не се очерта като очевиден лидер и с Не .. 2 кандидат вече избледнява, нищо от това, което се случи в сряда вечерта, няма да наруши сериозно лидера.

Ники Хейли: Тя се открои като реалистична по отношение на абортите, твърда по отношение на външната политика (чрез взривяване на Вивек Рамасвами) и твърда по отношение на нуждата да преминем от проблемите на Тръмп, без да го атакуваме директно.

Проблеми: Президентската надпревара на Републиканската партия досега беше почти изцяло свързана с Доналд Тръмп — правната му заплаха, спирането му на изборите през 2020 г. и хватката му базата на GOP. Това вероятно ще продължи още в четвъртък, когато той се яви за резервации в Джорджия. Но поне за два часа кандидатите се съсредоточиха най-вече върху икономиката, имиграцията, външната политика и образованието.

Украйна: Жалбата на обикновените републиканци, че Америка харчи твърде много, за да помогне във войната срещу Русия, не беше никъде да бъде чут в Милуоки. Само Вивек Рамасвами искаше да освободи Украйна.

Това е чудесен пример за проблем, при който вокалната база на партията затъмнява как наистина се чувстват повечето избиратели. Институтът Манхатън е направил добри, подробни анкети на гласоподаватели в ранните първични щати на Републиканската партия. И те искат повече, а не по-малко действия, за да овладеят Русия. По въпроса за разходите за Украйна, това е по-скоро равномерно разделение.

НЛО: Нито един дебат не е перфектен и по някакъв начин в този модераторите попитаха за „посетителите“, но не и за Върховния съд.< /p>

ГУБЕЩИ

Доналд Тръмп: Липсата на дебат, дори и с голяма преднина, е признак на страхливост за поне част от избирателите. Той иска надпреварата да бъде за правните посегателства срещу него, но без Тръмп, това беше кратка тема.

Аса Хътчинсън: Приятен човек със сериозна служба, но изглежда като кандидат от друг път — не заради възрастта, а заради стила си. Той просто не е това, което републиканските гласоподаватели търсят в наши дни.

Fox News: Тръмп не беше там, умерените губеха контрол рано и често, тъй като кандидатите явно идваха с планове да се нахвърлят един срещу друг. И задаването на въпрос „вдигнете ръка“ относно изменението на климата няма да впечатли републиканските гласоподаватели.

Камбаната на Fox: Кучетата на Америка изгубиха ума си в предишни дебати на Fox и тази камбана трябваше да бъде по-скоро хотелско бюро, отколкото звънец. Но много кученца на ръба не откриха разликата.

СПЕЦИАЛНО СПОМЯНАНЕ

Вивек Рамасвами: Той е ревностен и страстен, което може да привлече някои млади избиратели. Но той също беше силен и арогантен с ясно подготвени реплики. Няколко други кандидати го погледнаха, сякаш си мислеха: „Кой е този млад човек? Какво знае той? И те не бяха единствените.

Сценаристите Bud Kennedy и Nicole Russell допринесоха за този доклад.

Имате ли мнение по тази тема? Кажете ни!

Ние обичаме да чуваме мнението на тексасци за новините — и да публикуваме тези мнения в раздела за мнения.

• Писмата не трябва да са повече от 150 думи.< /p>

• Писателите трябва да изпращат писма само веднъж на всеки 30 дни.

• Включете вашето име, адрес (включително град на пребиваване), телефонен номер и имейл адрес, за да можем да се свържем с вас, ако имате въпроси.

Можете да изпратите писмо до редактора по два начина:

• Изпратете имейл на [email protected] (за предпочитане).

• Попълнете излезте от този онлайн формуляр.

Моля, обърнете внимание: Буквите ще бъдат редактирани за стил и яснота. Публикуването не е гарантирано. Най-добрите писма са фокусирани върху една тема.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР