Кой ще е следващият съперник на Кубрат Пулев на професионалния

...
Кой ще е следващият съперник на Кубрат Пулев на професионалния
Коментари Харесай

Готвят битка между Кобрата и Дилиън Уайт

Кой ще е идващият противник на Кубрат Пулев на професионалния кръг? На този въпрос отговор се опита да даде промоутърът на Кобрата - Ивайло Гоцев. Според Гоцев, една борба Кубрат Пулев - Дилиън Уайт би била страхотна.

“Със сигурност борба, която ще провокира огромен интерес, която съгласно мен ще опълчи два огромни характери и ще оформи страховит конфликт, е Кубрат Пулев против Дилиън Уайт”, съобщи Гоцев пред Sky Sports. 39-годишният българин един път бе покрай борба против Костотрошача и то в София, само че британецът отхвърли дуела, поради неизгодни финансови условия.

" Към момента сме с позитивен баланс, като Кубрат Пулев е 2-1 победи против английски боксьори в тежка категория. Визирам Дерек Чисора и Хюи Фюри, тъй че дано продължим резултата. Дилиън Уайт е подобаващ противник за Кобрата, само че първо ще би трябвало да се оправи с Александър Поветкин”, добави Гоцев.

“Дилиън Уайт е бил доста гръмък през предишното, като е приказвал за Кубрат. Пулев усеща, че точно устата на Уайт е съвършената, която желае да затвори. Това е ужасно шоу при най-тежките за бъдещето ", приключи Ивайло Гоцев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР